neljapäev, 6. jaanuar 2011

Hapukurgihooaeg

...spordiblogides.
Vabal ajal kogutakse kõvasti mahtu, midagi erilist ei toimu. Järgnev nädalavahetus võiks sobida üheks pikemaks enesepiitsutamiseks, kuid sula on tulemas ja mine tea, kuidas tervist jagub.

Aga 15.-16. jaanuaril peab olema vormis. Laupäeval on Keila 30km suusasõit, pühapäeval Winter Xdream Käärikul. Suusatamine sõltub eelkõige libisemisest, kehvades oludes ilmselt rajale ei lähe.
Trenni on kenasti tehtud, ka joostud. Paremini, kui eales varem. Üle 4x7km pole suusatanud, tüütu tegevus ühel ringil. Imelik oleks kaugemale sõitma minna, kui kodus on ideaalsed tingimused.

Huvitav, mitu tundi kuus teevad need seksikad naised trenni?
YouTube'st on parem vaadata: LINK


4 kommentaari:

Gea ütles ...

Mahtu on tõesti kõvasti kogutud, lumelabidaga. Pole küll selge, mis valemiga seda mahtu kevadistel võistlusetel tulemusteks vormistada. Joosta ei saa, suusatada ei jaksa - ühesõnaga kärss on kärnas ja maa on jääs. Aga aastalõpuvõistluse videot vaadates puges hinge väike kahetsuseuss, et esimest korda pikkade aastate jooksul sai kõrvale jäädud. Edu Käärikul! Eeldan, et sina jooksed ja Mati suusatab:)

Marek ütles ...

Video suurust saab blogis muuta. Kui sa postitad sissekannet, siis vaata korra HTML eelvaadet. Seal saab video pikslite suurusi muuta. Soovitavalt võiks pikkuse ja laiuse vahekord olla sama.

Niina Hiina ütles ...

Vasakult kolmandal oli müts viltu!

eduardp ütles ...

Gea. Kui tekkis kahetsuseuss, siis läks video küll täie ette.

Marek, tänud. Nüüd tean, kuidas mehi-naisi tagasi kaadrisse saada.

Niina, on ka või? Ei, see pole võimalik.