reede, 31. detsember 2010

Aastalõpuvõistlus 2010

Kui võimalik, siis sellele võistlusele tuleb ikka minna. Täna oli tavapärasest vähem rahvast (34 võistkonda), aga noh, lumi vist hirmutas nõrgemad ära.
Jooksin ühes võistkonnas koos Matiga, nö vanakeste klassis. Igaks juhuks võtsin rajale ka fotoka kaasa, esimest korda elus orienteerumisvõistlusel. Natuke sai filmitud, natuke pildistatud - nö kogutud materjali otse lahinguväljalt.

Pulli sai ka.
Esimese vahetuse lõpus joonistasin kiiresti Matile kaardi, misjärel ta pani lennukalt minema, esimesena. Ootasin, ootasin, ajasin teistega mõnusalt juttu, kui märkasin, et SI-pulk on minu näpu otsas ...

Kolmanda vahetuse jaoks joonistas Mati mulle natuke segase kaardi. Oli peale kandnud ühe ebavajaliku raja, mis eksitas. Jõudsin valesse punkti, mida kaardil orientiirina polnud. Läks veel hästi. Teisest punktist kolmandasse jooksul lasin sissetambitud rajast ennast mõjutada ja jooksin pikalt-pikalt vales suunas edasi-tagasi. Kokku viga ca 5min.

Viimases vahetuses oli kõik veel võimalik, Rooni-Tammemäe olid ees 3min, kuid Mati suur viga 6 punktiga kukutas meid ka Niina Karniti ja Dima Shvedi taha.

Aga sellest polnud lugu, mets oli väga lahe, rada huvitavalt planeeritud (hajutused, liblikad).
Pärast saun, söök, auhinnaks suur, sellel võistlusel juba traditsiooniline kalender.



PILDID (filmimise kõrvalt tehtud)
Võistluse kodulehekülg (tulemused jm)
.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Dima oleks oma vägeva jooksuga nii-ehk-naa vist teist mööda saanud - minust läks ta mööda üle-eelviimases.
RR

eduardp ütles ...

Sa ei lasnud ju Urmasel joosta. Ise aga väsisid ära.
Küll me oleks veel Dimaga rebinud...
(hea praegu soojas toas mõelda)