neljapäev, 29. aprill 2010

Tallinna MV sprindis - mõõtkavast väljas

Kaart oli muidugi mõõtkavas (1:5000), ise aga väljas. Esimese sprindi kohta normaalne, arvestades, et jalg oli üsna terav ja M35 klassis polegi muidu võimalik head kohta saada, kui kohe gaas põhja vajutada.
Esimesse punkti läksin lõunast ringiga, sest keskmist läbipääsu ei näinud (punane joon läks ka sealt üle). Etapp oli pikk ja sai ilusti järgnevad 4 etappi ära loetud. Mingeid erilisi lõkse ei paistnud olevat, ainult kribu oli jooksu pealt väga raske lugeda.
Kuna etapp 1-2 oli enne selge, siis tuli vajutada ja sellisel juhul ei saa arugi, kas jooksed 15m või 50m. See on vaid hetk, mille tagajärjeks on muidugi suur viga.
Suur möödajooks oli ka etapil 5-6, lõpus kogunesid veel uimased suunavead. Viimast KP-d ei julgenud tükk aega võtta, sest pealtvaatajast Laevuke ütles, et kuhu tormad, barjäär ju ees. Oli jah, ehkki peene joonega. Aga mine sa isahane tea ning otsisin kaardilt läbipääsu. Seda polnud. Lõpuks astusin ebakindlalt üle staadioni ääretoru. Laevukest ei süüdista.
Järgmisel reedel siis Keila sprint. Seal tuleb teistsugune jooks.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuidas küll Akadeemia tee 7 e. elektrikute ühikas ja 9 e. naiste ühikas on 5-st e. meeste ühikast lühemaks jäänud või on vanad lammutatud ja uued tehtud ??? Minu ajal olid need 3 TPI ühikat ühepikkused. Juhul muidugi, kui on tegemist TTÜ campusega, aga nii see mulle kaardipildist tundub. RO

Erkki ütles ...

Ja kusjuures lammutatigi vahepeal ja tehtigi uued ühikad.