kolmapäev, 3. märts 2010

Russians - vastus küsimusele

Rahvuse küsimusele proovis vastata 13 inimest, enamus sai pihta 2-3 nägu, Erkkil õnnestus ainsana 4. Punkti sai esimene 3-ne vastaja - veel juuniori(!)klassi kuuluv Marek. See oli üllatus.

Tulemus polnud kokkuvõttes üldsegi paha, sest näod olid parajalt "segaverelised". Mõni teine pilt oleks olnud palju selgem-lihtsam.

Pildil on eesti keelt kõnelevad poisid märgitud kollase täpiga ja häälte arv rohelisega.



















1- Ahti Rattik (E), 2- Ree? (E), 3- Kalle Kaljurand (E), 4- Anatoli Novikov (E), 5- Sergei Rjabov (V), 6- Sergei Bubnov (V), 7- Eduard Pukkonen (E), 8- Madis Raag (E), 9-? (V), 10- Tsõganov? (V), 11- Soome nimega? (V)

Kui ei tunneks, siis oleksin vist ise ka nr.1 ja 2 eestlasteks märkimata jätnud. Samas kaks venekeelset poissi all paremas servas (nr. 10 ja 11) said väga palju hääli. Esimene pettis ehk ära hoolitsetud ja rõõmsa välimusega, teisel on sugupuus ilmselt soomeugrilik liin, sest nimi oli soomepärane (täpselt ei mäleta, kuid lõppes nen-iga).
Nr.4 oli vene nimega eesti keelt rääkiv ja eesti koolis käiv poiss. Seega võiks kuuluda mõlemasse valikusse.
Eranditult kõik pakkusid õigesti poissi nr.8, kelle nimi - Madis Raag, kommentaare ei vaja.
Eestlaslik välimus on statistka järgi ka nr.3-l (8 häält), kelleks on Kalle Kaljurand, paljukordne Eesti meister sulgpallis.
Hämmastas, et eestlaseks peeti nr.5-t. Otsevaates poleks vist niimoodi arvatud (vt lisatud nägu). Kas talupoeglik profiil pettis?
Ma sain ka peaaegu pooled hääled. Kes mängis sel korral väravavahile, eksis.

Tabamused (tulistamise järjekorras):
3 Marek
3 Heidi
2 RR
2 h.p.
2 Gea
3 T.L.
3 LL
3 Urmas
2 Ott
2 K.T.
3 Jaan
3 Taavi
4 Erkki

Kommentaare ei ole: