laupäev, 11. mai 2013

Üle kivide ja kändude

Selle nädala eesmärk nr 1 oli jõuda normaalsesse füüsilisse ja orienteerumisvormi tänaseks Eesti MV lühirajaks.

Selleks jooksin ja kõndisin esmaspäeval 2.20h, avastasin Niitvälja soost veel ühe saare.

Kolmapäeval oli Tallinna MV lühirajas Änni järve ääres, Aegviidu lähedal. Esimesega kohe rumal viga, paaril korral ei suutnud kaarti ja maastikku kokku viia. Lühidalt: läks kehvasti.
Tulemused

Neljapäeval Haabneeme neljapäevak. Vigu ei teinud, kuid H40 klassi ei õnnestunud võita. Pikkade etappide kiirus polnud see. Parasjagu hoidsin ka tagasi.
Tulemused

Laupäeval Kulli kaardil EMV lühirada. See oli minu maastik, kiire ja selgete suurte vormidega. Oli üsna kerge rada. Kuid tünga sain esimese punktiga, mis oli natuke bingolik (enamus paremaid tegid sellega viga, va Mati Preitof). Meie uus klubiliige Kari Lehto tegi kõige rohkem, üle 3 minuti. Jõudsin raja lõpuosas juba 3.kohale, kuid siis tuli 3,5min pauk kaevikureaga. Läksin tee pealt kindlalt peale, kuid siiski kaldusin natuke vasakule ja 8. augu otsa ei sattunud. Tore, et Mati sai ühtlase veatu jooksuga hõbeda ja Kari kiire jooksuga pronksi.
Tulemused. SI

Homme, ehk siis pühapäeval, on minek SEBi Tartu 23km maratonile. Stardinumber on 127, nüüd tuleb uus ja kehvem number. Esisaja kohast pole mõtet enam rääkida, nüüd on vaja jääda esikahesaja sisse. Kuid homne näitab, mis seis on, KP-dega pole õnneks vigu võimalik teha.

PS. Kaart ja pildid veel tulevad.

Vigade parandus tuleb järgmisel nädalavahetusel baltikatel

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tubli., Ets - Karmenile tegid lõpuga ära ... gentelmann oleks vast teisiti käitunud;)
RR