teisipäev, 27. august 2013

Mutter ja polt


Hea päev oli täna Eesti orienteerumisel - tuli kaksikvõit MMi sprindis (pilt Tomi-Andre Piirmetsalt). Kuna tegemist on pooleldi tehnikaspordiga (lisaks orienteerumistehnikale), siis nii mõnegi võistleja ratsu ei pidanud katsumusele vastu. Klubikaaslasel Marekil läks üsna võistluse alguses rattaraam katki ja pildilt oli veel näha, et ka Ingrid Kala rattaga oli midagi juhtunud.

Loodetavasti on neil nüüd piisavalt mutreid ja seibe, et homseks lühirajaks rattad korda saada. Ka peas ei tohiks ükski polt logiseda.

Üks asi oli küll imelik - väga palju DQ-sid. Ei saanud aru, et kus olid need keelualad, mida ületati.

MTBO MMi koduleht
  

2 kommentaari:

Marek ütles ...

Sprindile eelmisel õhtul tehti nagu ikka koondiste esindajate koosolek, kus öeldi selgesõnaliselt, et kaardil on ühes kohas selline asi, et vastu hoone külge ulatub keeluala, mida ei tohi ületada, kuid kaardil (mingi trükiviga ilmselt) jookseb keeluala ja hoone vahelt umbes veerand-millimeetrine valge joon. Seda hoiatati ja iga koondise esindaja pidi sellest teavitama sportlasi nagu ikka. Aga kahjuks mitmed võistlussituatsioonis ilmselt unustasid selle ja läksid läbi.

Eesti RO koondisel on minuteada esmakordselt kaasas ka mehhaanik, kes meie rattaid putitab ja selles osas asi toimib.

Anonüümne ütles ...

Hooned lõikavad alumise värvi ära. Trükitud kaartidel on must värv õrnalt nihkes ja nii tekkisid hoonete ja muu värvi vahele peened valged servad. Puhas trükitehniline jama. Väike apsakas veel keelualaga, kaardi järgi peaks keeluala ümbritsema lint :(
Ott