neljapäev, 23. mai 2013

Harju valik Apuparras

Päev oli olnud vihmane ja Venemäele kohale sõites pime, jahe ning süngevõitu. Polnud erilist tahtmist märga metsa minna. Vaatasin end kõrvalt: "Pehmo, raisk".

Metsa muidugi läksin ja 1.15h tuli ära joosta. Kaart oli suur (A3) ja punktid põnevalt paigutatud. Valisin läänepoolse osa ja ettevaatlikult kaarti lugedes sain kõik kenasti kätte. Lõpus tuli natuke kiirendada, 1,5min jäi ajast veel üle. Kokku 16KP-d 48 punktiga, vist oma klassis esimene.

Aadli ja Malsroos võtsid 20 punkti, ehkki Aadli väisas läänepoolset osa ja Malsroos ida. Ats Sõnajalg, see ettearvamatu tüüp, läks metsa kellata ja kõiki punkte läbima. Kellelegi seda ei öelnud ja kui ta juba pool tundi üle aja metsas oli olnud, oli ootajatel ja muidugi ka korraldajatel mure suur. Kui oleks midagi juhtunud, poleks osanud teda kusagilt otsida. Oli ju valikorienteerumine suurel alal. Mõttekoht.

Ats tuli välja ajaga 2:01, võttis kõik punktid ära ja sai karistuseks 47 minutit. Kas kiita või sõimata... üldiselt sai rohkem sõimata.
Margus Klementsov oli teinud järjekordselt hea rajameistritöö.

Tulemused (xls)


3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Siila jest, uuma nje naada.
See ei käi sinu kohta, selle lause sihtmärk on natuke ettearvamatum tüüp.

Armo ütles ...

Jutt Atsi suhtes ülekohtune. Miks ei või valikul kõiki punkte läbida ja miks peaks seda kellegile teavitama (?)
Kiidan kah Margust, punktikohad olid head ja paigutus ka, aga natuke tagasihoidlikum võinuks punktide arvuga olla, ehk ca 3-4 punkti oli liiga. Maastik jagunes kaheks osaks ja ida oli selgelt kiirem. Ma valisin lääne poole, ühe veaga ka kaotasin aega ca 3 min ja võtsin 19. Hea trenn!

Anonüümne ütles ...

Pahameel on arusaadav, arvestades sealkandis paar nädalat tagasi toimunud kurba sündmust. Ilmselt siis sellest tingitud.