neljapäev, 19. juuli 2012

Pealtvaataja

Kena jätk Aluksne rogainile - juba viies päev palavikus pöörase köhaga. Üks 24h rogain on selle kõrval köki-möki.
Eile käisin Võru (Lõuna-Eesti) haigla EMO-s, järjekord oli lühike, kuid võttis aega 4 tundi (?). Peab ikka hea tervis olema, et seal nõnda kaua vastu pidada. Aga õde oli omapäraselt ilus ja vanem meesarst sümpaatne.

Orienteerumise MM käib täies hoos ja lätlased on vist edust hullumas. Aluksne kandi mehe Edgars Bertuksi kuld lühirajal oli imeline saavutus, ehkki veel hiljuti meenub tema ülekaalukas võit Jukola avavahetuses. Ja kui otsa tuli veel tavaraja pronks, siis sellise hullumeelse konkurentsi tingimustes nagu orienteerumises on, pead ikka õnnelik inimene olema. Ülitugev loomulikult ka.
Ka teised lätlased on väga heas vormis, nii Kalvis Mihhailovs kui Martins Sirmais, EM-il juba näitasid end teates väga tugevalt.

Foto: Jan Kocbach, worldofo.com

Meie mehed.
Kõige kurvem hetk oli esi(?)orienteeruja Timo väljajäämine lühiraja finaalist. Suurepärane algus ja siis äkki nukker lõpp. Kas jälle füüsis või vead??? Ei teagi. Teistel on tulemused enam-vähem, Lauri võiks lühirajaga muidugi rahul olla. Ehkki me kõik ootasime imet ja mehed ise paremaid tulemusi. Kuid teatevõistlus on laupäeval ees ja sinna minnakse kindlasti kõrge eesmärgiga. Tuleb hirmus tulistamine.

Naistest niipalju, et kui Annika suudaks vigadeta joosta, siis...

Üks nostalgiline lugu ülikooliajast, mille riputas FB-sse üles aasta noorem geograaf TK. Lauldud sai seda tõesti palju, kuid tõesti ei mäleta, kas mõni Eesti ansambel ka lugu esitas. Kus tulid need "linnu ja kodu" sõnad?




4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Lätlased võiks teates hõbeda võtta, siis Bertuks saaks komplekti kokku. Laevuke

Anonüümne ütles ...

Sul võiks juba mõistus peas olla. Mina taastusin kõva nohu ja köhaga joostud kevadisest Leedu rogainist poolteist kuud (tavaliselt 2 nädalat)

Jaak

eduardp ütles ...

Jaak, ma taastusin Leedu rogainist ka ilma nohuta terve kuu. Aga seekord olin naiselt saanud nakkuse vahetult enne rogaini ja esimese kurguvalu peale ei hakka suurt ettevõtmist katkestama. Niiet, mõistusega pole siin midagi pistmist, lihtsalt üks vastik viirus käib mööda Euroopat ringi.

Anonüümne ütles ...

Ma ei kahtle Su mõistuses. Vastav lause oli tegelikult nö nali. Head paranemist.

Jaak