teisipäev, 1. november 2011

Kui kell saab 00.00, siis läheb lahti...

... järjekordne seiklusspordi MM ehk Tasmaania ARWC ehk
ca 7 ööpäeva kestev nonstop võistlus metsikul maastikul.

Eestlaste tiim ACE Logistics Salomon on nr.21:
Silver Eensaar, Rain Eensaar, Karli Lambot, Elo Saue


TIIMID LIVE LEADERBOARD KAART SLEEPMONSTERS


11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Uskumatut pettumust valmistanud võistlus. Ei mingit omaloomingut. Tuim tähistatud rajaga retk. 80% tiimidest mingid suvalised matkajad. Ja tulemuste edastamisest ei hakka üldse kirjutama. MM vaja korra Eestise tuua:)
Ott

eduardp ütles ...

Möödunud aasta segase korralduse ja rajaplaneeringuga võistlusest on saanud jälle arusaadav tirimine. Cut-off-e vist polegi. Usun, et tegijatel endal on huvitav, ehkki taktikalisi teekonna- jm valikuid napib (kui üldse on). Natuke dramaatikat tuli juurde Seagate'i GPS-i mahajätmisega?, nüüd on neil raske tiitlit võita. Aga põnevam on.
Eestlased kusagil ei aruta ega kommi, huvitav, kas teateid keegi ikka saadab. Pole aega olnud pikalt võistlust uurida, Sleepmonstersist ikka midagi leiab.

Jama see, et väljastatavad pildid on niru resolutsiooniga ja neid pole võimalik kopida. Milleks, kelle jaoks need pildid on?
Aga võistlus algab nüüd, tegijate enda jaoks. Seni on kõik OK, nii vähemalt tundub, ehkki seljataga on tundmatud nimed.

Anonüümne ütles ...

Cut-offidega oli asi ikka väga huvitav. Mulle meeldib Xteami süsteem rohkem. Satipilti vaadates liiguvad ainult mööda teid, suht tuim värk.
Ott

Arne ütles ...

Pilte saab kopida aga pildi aadressi leidmine on tüütu. Kui sa brauseris lehekülje sortsu lahti võtad, siis otsi sealt sõna flickr. Pildid on umbes selliste URL-de taga:

http://farm7.static.flickr.com/6106/6300721833_fc11d404a1.jpg

Risto Kiilberg ütles ...

Otiga nõus. Ei tea kas nöör ikka on ka tee serva tõmmatud, et matkajad teelt ei eksiks :)

eduardp ütles ...

Sleepmonstersi järgi on seal põnevust küll - järsud kanjonid, kitsad rajad, koopad jm. Pealegi on ilm olnud üsna kehva :
“like Scotland, hard, long, epic and damn cold!”

Tundub, et seal ei saagi igale poole ronida, taimestik tihe ja nõlvad järsud? Ja lõigata eriti ka ei saa. Nii et tuleb lõpuni kannatada.
Mulle meeldib. Aga kaasa teha ei tahaks.
3.öö on alanud.
Mure on, sest liikumine on aeglustunud ja konkurendid tagantpoolt mööduvad?

Anonüümne ütles ...

Eks seiklemist ja loodust on rajal piisavalt. Ma pidasin silmas põnevust, põnevust tekitavad riskimised. Sellisel rajal pole riskimise momenti. Kõik tatsavad sama teed ja kolmandiku peal on põhimõtteliselt võistlus lõppenud. Ah, mis ma seletan, tead isegi mida Rogaini riskimine tähendab, kas jõuad punni ära võtta või ei:)
Või näiteks tõesti mingid imelised kuldlõiked, kus madu võib kanni hüpata:)
Ott

Anonüümne ütles ...

Alles nüüd märkasin, et sõbrad läbivad Strahani asula ja mööduvad lennujaamast, kus ma aastaid tagasi maapapagoid, Ground Parrot (Pezoporus wallicus) otsisin. Oi seal on kole võsa, ma pole tihedamat võsa mujal näinud, nagu müür:))))
Ott

eduardp ütles ...

Elo sissekanne FB-sse (5.11, ca kell 6.30):
ARWC midcamp. Karli taastab ennast, hiljemalt homme varahommikul liigume edasi. Kui vahepeal oli ka kohaeesmarke, siis nyyd on kavas lopetamine. Ytleme, et hetkel pole tuju just kiita... / Karli a little sick, latest tomorrow morning we'll go to (very long) trekking. If ~day ago we had some placement goals, then now we are just planning to finish full race. Let's say, at the moment the mood is not the best ...

Tegelikult ei oska siinkohal midagi kommenteerida, raske seis on. Saab vaid vaikselt loota, et tervis lubab edasi liikuda. Lõpuni liikuda.

vare ütles ...

Lõpuks on blogi kirjutatud:
http://www.trackmelive.com.au/xpd2011/TeamDetail.aspx?id=47

eduardp ütles ...

Ohhoo!
Team Silva on vist mängust väljas, kaks liiget haiged?