pühapäev, 20. november 2011

EOLi üldkogu Otepääl

Mindud, kuulatud, söödud, magatud, joostud, kuulatud, söödud, tuldud.
Kokkuvõtteks: vähe joostud ja magatud, palju söödud ja kuulatud.
Uued ülesanded.

Küsimus: Keda Sixten saavutuste eest õnnitleb?

Mõned juhuslikud pildid veel SIIN

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Marjet.

LL

Anonüümne ütles ...

Ju see Marje on, kes muu! Aga häbilugu on see, et EOL juhatusse ühtki õrnema soo (mis asi see veel on!)esindajat ei esitatud.

Tervitustega kaugelt,
Gea

eduardp ütles ...

Marje on muidugi õige. Punkt LL-ile.

Gea, huvitav oli see, et Valju esines üldkogul samasuguse väitega. Küsimusele, et miks sa ise naisterahvast juhatusse ei pakkunud, vastas Valju, et meil on neid endil vaja...

Anonüümne ütles ...

Nii armas! Tunnen teist kÕigist puudust! Suvel näeme ja tirime, eks ole?

Gea

Marek ütles ...

Aasta parimat o-kaarti ei valitudki? Kes juhatusest RO-ga tegelema hakkab?

eduardp ütles ...

Gea, 2012 tulevad pikad tirimised - suured rogainid. Treeni!
Marek, ei valitud ei kaarti ega võistlust!?
RO...? ehk selgub neljapäeval.

Anonüümne ütles ...

Kes on EOL president, vot see oleks pähkel:)
Ott

Anonüümne ütles ...

Viimane kommentaar suht hästi öeldud.

Anonüümne ütles ...

Mis ülesanded siis?

Kährik

eduardp ütles ...

Peab kurbusega tunnistama, et ei saa mitte alati kõigest aru. Midagi võib ju aimata, aga kas see ikka nii mõeldud oli...
Neljapäeva õhtul on Mäol juhatuse koosolek, kus on teemaks juhatuse tööjaotus ja EOLi töökorraldus. Lisaks 2012 EMV-de üldjuhend, orienteerumisjooksu Eesti MN21 koondise treener-esindaja stipendiumikonkursi tulemuste kinnitamine jm.

Mustla-Nõmmega on seis selline, et Nõmmeküla kaardil asuvate maardlate osas on avalikustatud keskkonnamõju hindamise programm. Arendaja OÜ Ronk, KMH hindaja Mall Orru (Eesti Geoloogiakeskus). Ettepanekuid ja vastuväiteid saab esitada kuni 4.dets-ni.

eduardp ütles ...

Marek, SO ja RO jäi Sixtenile, nagu ka meedia ja turundus.
Mul on rogainitoimkond, lisaks kaardid. Aga eks kõik tegelevad kõigega, IT käib näiteks igalt poolt läbi.
Järgmine ülesanne ongi toimkondade kokkupanek.

Anonüümne ütles ...

Keskkonnaameti Harju-Järva-Rapla regioon (edaspidi Keskkonnaamet) teatab Sibila kruusakarjääri, Mõisametsa liivakarjääri ja Mõisametsa II liivakarjääri mäeeraldiste kasutuselevõtuga seotud keskkonnamõju hindamise (edaspidi KMH) programmi avaliku väljapaneku ja avaliku arutelu toimumisest.

Sibila kruusakarjääri mäeeraldis asub Harjumaal Kõue vallas Kiruvere külas Riigimetsa Majandamise Keskuse (edaspidi RMK) Harjumaa metskonna maatükil nr 6 (katastritunnus 36302:002:0420) ning taotletava mäeeraldise pindala on 10,25 ha(teenindusmaa pindala on 18,83 ha). Mõisametsa ja Mõisametsa II liivakarjäärid asuvad Järva maakonnas Paide vallas Mustla-Nõmme külas riigimaa RMK Järvamaa metskonna katastriüksusel Väätsa metskond maatükk nr 3 (katastritunnus 56501:001:0047). Mõisametsa mäeeraldise pindala on 20,15 ha (teenindusmaa pindala 20,15 ha) ning Mõisametsa II mäeeraldise pindala on 6,95 ha ning (teenindusmaa pindala 6,95 ha). Nimetatud mäeeraldised piirnevad üksteisega ning kokku on kolme mäeeraldise pindala 37,36 ha.

Kavandatava tegevuse eesmärgiks on avada karjäärid ehituseks ning teedeehituseks vajaliku ehitusliiva ja -kruusa kaevandamiseks. Kaevandamise keskmiseks aastamääraks planeeritakse Sibila kruusakarjääris 42 tuh. m³, Mõisametsa liivakarjääris 94 tuh. m³ ja Mõisametsa II liivakarjääris 33 tuh. m³ ning kõigi nimetatud lubade puhul loa kehtivusajaks 15 aastat.

Tegevuse arendajad on OÜ Ronk (kontaktisik: Tiit Ploom, info@warren.ee See e-posti aadress on kaitstud spämmirobotide vastu. E-posti aadressi nägemiseks peab olema JavaSkripti kasutamine olema lubatud. ) ja ja Tallinna Teede AS (kontaktisik: Jüri Läll, info@talteed.ee See e-posti aadress on kaitstud spämmirobotide vastu. E-posti aadressi nägemiseks peab olema JavaSkripti kasutamine olema lubatud. ). Keskkonnamõju hindamist viib läbi OÜ Eesti Geoloogiakeskus (kontaktisik: Mall Orru, orru@egk.ee See e-posti aadress on kaitstud spämmirobotide vastu. E-posti aadressi nägemiseks peab olema JavaSkripti kasutamine olema lubatud. ). KMH otsustaja ja järelevalvaja on Keskkonnaamet, Viljandi mnt 16, 11216 Tallinn (kontaktisik: Diane Banhard, diane.banhard@keskkonnaamet.ee See e-posti aadress on kaitstud spämmirobotide vastu. E-posti aadressi nägemiseks peab olema JavaSkripti kasutamine olema lubatud. ). KMH programmiga on võimalik kuni 04.12.2011 tutvuda tööpäevadel Keskkonnaameti Harju kontoris aadressil Viljandi mnt 16, Tallinn ja kodulehel www.keskkonnaamet.ee. KMH programmi kohta saab esitada kirjalikke ettepanekuid, vastuväiteid ja küsimusi kuni 04.12.2011 Keskkonnaameti Harju kontoris, faksile 674 4801 või e-postile: diane.banhard@keskkonnaamet.ee See e-posti aadress on kaitstud spämmirobotide vastu. E-posti aadressi nägemiseks peab olema JavaSkripti kasutamine olema lubatud. . KMH programmi avalik arutelu toimub Anna Vaba Aja Majas 05.12.2011 kell 13.00.