kolmapäev, 13. aprill 2011

Valikuid nii et tapab

Lumi lükkas üritused hunnikusse, pane või iga päev stopperi ja kaardiga metsas, või mitu korda päevas. Valikute tegemine pole lihtne, sest üritused on vahvad ja korraldajad toredad. Kõiki tahaks ju toetada, nagu Veerpalu.

Eeloleva nädalavahetuse valik on Tartu Kevad, mis oli mõeldud küll Ilves-3 tehnilise treeninguna, kuid tulemas on tubli füüsiline trenn. Pole ju mõtet sõita kaugele 5km rajale, seepärast valisin M35 ja 8km. Konkurendiks MMi pronks :).

XT-Kevadseiklus on lahe, eriti veel tasuta. Kahjuks samal päeval Tartu Kevadega.

Järgmisel nädalavahetusel on muidugi 52.Jüriöö jooks Keilas (23.apr). Joosta saab seal omajagu, nii punkte maastikule viies, kui ära tuues. Lumi sulab jõudsalt ja musta maad on parasjagu, kuid päris lumevaba jooksu tõenäoliselt ei tule. Vesi koguneb madalamatesse kohtadesse, mehed saavad jalad märjaks.

Loobusime sellel aastal seiklusrajast, sest:
1) osalejaid on vähe ja järgmisel päeval on nagunii Xdream.
2) Jüriöö jooks on pealtvaatamiseks põnev. Kui ise mitu tundi kambaga metsas mütata, siis jääb võistluse fiiling ära ja pole kellelegi pöialt hoida. Võistlusel on kaks kõrghetke: start ja esimese vahetuse finiš, kulminatsiooniks aga põhiklassi võitja finišeerimine. Need on "kananaha" hetked. Harrastajate rada on neile, kes 5 liiget kokku ei saa, muus osas kõik sama.

Pühapäeval toimuv ACE Xdream Tallinnas on kindlasti omaette vaatemäng ja väga põnev kaasa teha. Kuid vist ei saa (vaja Jüriöö punktid metsast ära tuua jm), ehkki tahaks.

Peko Kevade edasilükatud orienteerumise saaks teha reedel 22.aprillil ja eelneval õhtul veel ka Põlva MV öised. Aga see pole meile. Seekord.

Üks KÜSIMUS ka:
Alloleval pildil on üks kuumõhupall. Kus?



















Pildil on 23.aprilli Jüriöö jooksu võistluskeskus.

Vastus on siin:

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Pallike võiks olla pakituna kollases kärus ja teel Paldiski poole.

Teine võiks olla pidi tegija peakohal:)

AL

Anonüümne ütles ...

Jaanituleplatsist vasakul tundub palli vari olevat.
VV

Anonüümne ütles ...

Tahtsin ka pakkuda, et tegija pea kohal, aga see poleks pildil ... Vasakul servas on üks valge auto ja selle taga maas miskit kahtlast ... äkki see?
RR

.PP. ütles ...

VV, super, õige vastus! Spetsialist?

AL, teadmised on head, sest kollane käru on tõenäoliselt kuumõhupalli support-tiim. Kuid kuna pallid on parajasti õhus, siis peaks ju käru tühi olema :)

Anonüümne ütles ...

Ets küsis, kus on pildil pall ... vari on jah, aga seda palli ju pildil pole?
RR

eduardp ütles ...

.PP=Ets
RR, pall oli varjuna. Küsimus, kumb on tõelisem, kas pall või vari või mõlemad, kuulub filosoofia või kvantfüüsika või ... valdkonda.

Aga jama on selle blogspot.com-iga. Piltide panekul hakkavad reavahed mängima. Kui varem sain pika "masseerimise" tulemusel reavahed paika, siis viimasel ajal enam IE või Google Chrome'iga ei saanud. Toimis ainult Mozilla Firefox. ??

Anonüümne ütles ...

Nojah - milleks otsida pimedast toast musta kassi, kui teda seal ei ole? :)

AL