laupäev, 21. august 2010

EMV öise protokolle sirvides - ha-ha-haa

Vaatan siin Antsla WIFI-alal öise jooksu tulemusi ja mis ma näen - Mati Preitof M50 klassis ülekaalukalt (7,5minutiga Reha ees) esimene. Super! Vot mis tähendab öine kaardita trenn!
Kas uue treeningmetoodika avastus! Marje liikus Ukrainas küll kaardiga, kuid tema esikohad enam ei üllata ka.

Ja jälle palju valesid punkte. Milles asi? Sprindis sai kogu Vääna-Posti seltskond (Tasad, Rämmannid) DQ-d, sama jätkus ka öisel. Ainult Hille Tasal õnnestus pääseda.
Vabariigi taasiseseisvuspäeval ei õnnestunudki tulemust saada Tiit Talil.

Samas oli klubikaaslane Marek Karm M20 klassis väga edukas - kaks EMV medalit. Rattamehed olid sprindis kõvad.

Botaanikaaia sprindis polnud mu 12-aastasel tütrel muud targemat teha, kui finišeerijate lõpuponnistusi pildistada (kliki pildile):


3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Pris kõik ikka mitte, Anneli sai sprindis pronksi N40! Aga öine oli tõesti huvitav orienteerumine, eriti peale ülipikka öötreeningut Ukrainas. See nagu polnudki see Uljaste, mida olin ennem kogenud, läbitavus tundus palju parem ja mäed väikesed. Mati tõestas oma öist tugevust, see tekitas minus siirast rõõmu!
Marje

Mairolt ütles ...

Peab ütlema, et otseseid haavu kehale suutsin mina Uljastes rohkem hankida kui Migovos: 3 jämedat kriimustust. Põhiliselt kõige pikemal etapil, kus punktist väljudes tõsisesse tuulemurdu kinni jäin ja 180 kraadi keerata suutsin. Sealt väljasaamine võttis jubedalt aega. Tagatipuks otsisin etapi teises otsas punkti ca 4 min, lihtsalt ei saanud pihta. See tegi kokku 13-14 min viga, muu raja peale kokku "vaid" 3 min, lisaks keskpärane jooksuminek, seega M40 medalitasemest kaugel maas, aga siiski esikuuikus. Priidul kustus poole peal lamp (oli jäänud täistule peale), sai küll laenuks kelleltki varuled-i, kuid sellega Uljaste metsas kaugele ei jõudnud.

Mairolt ütles ...

Mati ülekaaluka võidu üle muidugi eriliselt hea meel:)