kolmapäev, 28. juuli 2010

Siit ja sealt

Järgmine väike väljakutse on laupäeval toimuv Keila poolmaraton. Ühtlasi saab selle jooksuga täis aasta blogipidamist.
Mida siis jooksust oodata?
Huvitav on jälle "ristata mõõgad" ultramehe Peeter Vennikasega. Siiani on tema kõik pikemad distantsid võitnud. Kuid enda seisundit hindaksin paremaks kui mullu. Sooviks oleks joosta 1.26-1.27, 4 min/km pole vist enam reaalne. Vanadus. Õnneks on lootust, et põrgukuumus läheb laupäevaks üle. Evelin Kärnerit tahaks muidugi ka võita :)

KÜSIMUS:
Kuidas Vennikasega omavaheline seis jääb, kes võidab ja kui palju?

Aasta mälumängu hakkab otsa saama, seis on praegu selline:
7 RR
5 Gea
4 Marek
4 KE
3 AL
3 liina
2 LL
2 Erik (2 Erikut?)
2 TA
1 Heidi
1 Jürgen
1 Laevuke
1 RO
1 M.
1 Ott
1 h.p.
1 Margus
1 Jaan
1 Priit
1 Martti
1 Hillar
1 TimmiT
1 Jaagup
1 Kristo
1 A

Rogainist ka.
Ukrainasse plaanime minna 8-kohalise väikebussiga. Loodetavasti on Marje ja Mati Šveitsi WMOCilt edukalt ja puhanult tagasi ning kõik on terved.

Kõrvemaa rogain läks Marjel ja Matil kehvasti. Põhjuseid mitmeid.
Armo Hiie ja Lauri Lahtmäe said järjekordse võidu. Armo on vist ka ainuke, kes sellest üritusest kirjutanud on (panen tema aruande siia üles): tekst ja kaart

Möödunud nädalavahetusel oli Soomes 24h Retki Rogaining, kus osales ka eestlasi. Toreda ülevaate on sellest teinud Tiina Kangilaski . Järjekordse tubli tulemuse tegid Läti veteranid Lucans ja Mihhailovs (2.koht).

Värske infona tuli see, et kaks Eesti võistkonda osalevad tuleval nädalavahetusel ICEBUGi 24h rogainil Hemavanis, Põhja-Rootsis. Meie tegijatest on seal Hiie-Lahtmäe, teistest näiteks venelased Dombrovski-Kalinin. Viimased on ühed põhitegijad novembris Uus-Meremaal toimuval rogaini MMil.

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vennikas võidab sind 1min ja 40sek. Ehk innustab selline ennustus kiiremale jooksule.
Ise üritan teile mitte üle 20min kaotada.
TA

Gea ütles ...

Samas vaimus pakun, et Vennikas jookseb 1 min ja 30 sek kiiremini.

Timmo Tammemäe ütles ...

Vaatan seda Kõrvemaa "valiku" rada ja ainult ühte punktide läbimise võimalust näen ja sedagi vaid kindlat pidi. Tõeline valik! :P

eduardp ütles ...

Mul ei läinud ka üle 3-5 minuti, et teha sama rajaplaneering. Ometi olid mõned kogenud võistkonnad mööda pannud, st läinud kõigepealt lõunasse. Näiteks Gängi plaan pole kaardipildis paha (http://www.orion.ee/rogain/2010/web/teamresult_235.htm), kuid tegelikkuses olid sees raske läbitavusega etapid ning plaan sobis vaid kõikide punktide võtmisele. Lõpp oli nagu sakslaste taganemine Stalingradi alt.

Anonüümne ütles ...

Nu keski peab Sind julgustama ka - võidad 4 sekundiga:)
RR

Anonüümne ütles ...

See Hemavani kant (Storfjället; http://www.vindelfjallen.se/default.asp?ML=2610)on päris kena, 3 a. tagasi sai seal perega natuke matkatud.
RR

Anonüümne ütles ...

See Hemavani kant (Storfjället; http://www.vindelfjallen.se/default.asp?ML=2610)on päris kena, 3 a. tagasi sai seal perega natuke matkatud.
RR

ValtersK ütles ...

Trace Rogaine oli sõbralik meeskond "2 märjad särgid". Heat, putukaid ja kolmas tund kadunud identifitseerimise, otsida 45 minutit, tehti kindlaks, et jõuda hea tulemuseni. Identsed ning leidsime 25-minutiline ujuda Lake Forest andis viis lõpule kaugusel! Kõrgemad ootused jäävad TAOK.
ValtersK, feet Google Tr.

Anonüümne ütles ...

Mõõtsime rajapikkuseks 52 km ja olime 100% kindlad, et võtame kõik punktid. Seetõttu praakisin, kui mõttetu, välja Sassi küsimuse "kumba pidi läbime". Palavus ja aeglased sood tegid 3. tunni lõpuks selgeks, et ei jõua ja jookseme valet pidi. Poleks ainukesena seda aeglast 58 võtnud (samas keegi pidi seda ju tegema)oleks äkki kirdenurka laudrajani välja venitanud. Ülemises joogiunktis tekkis kaks alternatiivi - kas hääletame mõnda autot või jookseme sirgelt koju. Jooksime, jõudsime napilt aega ja see läks kindlalt päeva plusspoolele suhteliselt kiire alguse kõrval.
Jaak Gäng

eduardp ütles ...

Hi Valters, Google translation is funny thing, only partly understandable :)

I was supprised of your modest result, but your comment gave an explanation for that.

It was said that 2-3 points (57,...) were misplaced. But your problem was with CP56, or? Was it also in the wrong place?

Unfortunately I couldn't take part in this event (problem with the left leg, like in Ilvesteade).

But I hope, that everything will be OK in Ukraine.

ValtersK ütles ...

Trace Rogaine was not friendly for the team "2 wet shirts". In the third hour before KP56 we lost our Ident unit, which we found by 45 minutes walking from 56 to 44 and back. We was lucky to found our "treasure", but does not seek to results, we carried out swimming in a forest lake. Then came forces to complete the distance for pleasure.
I had no complaints to KP places and map, no problems with this!

(English version.)

Anonüümne ütles ...

Puhanuna MM-ilt??? Pean ausalt tunnistama, et ma ei lähe sinna puhkama! Kuna enamus asju on kõrvade vahel kinni, siis loodan, et kosun piisavalt...
Marje