neljapäev, 29. juuli 2010

Plaaniväline üks-ühele

Siis eile õhtul (link).
Ehkki nädalavahetusest oli keha parajalt väsinud (vaatamata esmaspäevasele puhkusele ja teisipäevasele kergele 15km taastusjooksule), otsustasin kolmap õhtul ikkagi sprintima minna. Eks see väike risk oli, sest üks-ühele võistlus on vanale organismile üsna kurnav tegevus ja Keila poolmaratoniks jääb ainult kaks päeva taastumiseks. Eks laup paistab, kuidas mõjus.

Plaanisin joosta M35 klassis, et mitte konkureerida M50 klassis 70-aastase Küttimiga.

Eeljooksul, mis läks ka edetabeliarvestusse, oli kõikidel klassidel sama rada. Põnev, sai põhiklassi tippudega aegu võrrelda.

Jooks läks kenasti, paaril korral jäin rägasse kinni, ühest sügavast kraavist ei saanud hästi välja. Kuid viga ei teinud ja aeg 11.53 oli üldkokkuvõttes 11., eespool ainult põhiklassi härjad.


Poolfinaali said veel edasi Kuldma (11.53), Rõigas (12.11) ja Širokov (12.22).

Esimene üks-ühele jooks Širokovi vastu läks kehvasti. Kohe korralik viga esimesega (10m ülejooksu ja siis edasi auku otsima), lisaks suur viga kraavide vahel.

Kolmanda koha peale jooks Martti Kuldma vastu oli juba väga raske liikumisega. Lõpu eel kustus palavusega ka aju ära ning minutiline viga tuligi. Siiski napp võit.

Jooksude vahel oli tublisti aega sääski toita ja niisama jorutada.

KÜSIMUS: Kelle tagumik on pildil?






Müristas, kuid vihma saime vähe. Tauts soovis millegipärast tugevat vihma, kuid see tuli täpselt 24h hiljem:

Tulemused (mida veel pole)


10 kommentaari:

Gea ütles ...

Pildil on Homo sapiens'i tuharad.

Timmo Tammemäe ütles ...

Sellise musta särgiga oli antud võistlusel vaid meeste põhiklassi 4. mees, joostes jalga Explore Sweden Monsterist teravamaks.

Anonüümne ütles ...

Kas filmimise ajaks oli see jäme oks juba puu küljest murdunud?
TA

eduardp ütles ...

Ei osanud vaadata, aga vist murdus kohe peale filmimist.

Mis puutub taguotsa, siis seda ma ise ka ei teadnud. Kuid see on vist tõesti üks monsteritest, edasiarendus Homo Sapiensist.

Anonüümne ütles ...

Ei ole Homo Sapiens-see on Eesti Mees. Eesti Mehed on ainult rauast tehtud, kui kõiki hulle asju suudavad teha. Hullud asjad = 24h, 36h jne võistlused
Marge

Arvi ütles ...

No Ma arvan, et sa jääd peale Keilas.
Usun, et jooksed kõvema aja, kui eelmisel aastal (1.30.07). Ise tahaks joosta mingi 1.16 või alla selle, eks näib mis tuleb, igal juhul edu sulle homsel katsumusel ja loodan, et suudad oma aja ära joosta;)

eduardp ütles ...

Mul on lihtne taktika: leida stardis üles Vennikase särk ja hoida sellest nii kaua kinni, kui võimalik (muidugi, kui ta liiga aeglaselt ei alusta, nagu tavaliselt).
Aeg 1.30 oleks pettumus.
Minu ennustus ka: kaotan 40 sekundiga (pessimistil on kaks rõõmu).
Arvi, kui jooksed 1.16, oled väga tubli. Ära ainult kiire algusega liiga tee.

Marek ütles ...

Edetabelit silmas pidades oleksid pidanud M50 klassis panema - üllatavalt oleksid saanud rohkem punkte. http://www.orienteerumine.ee/edetabel/ed_voistlus.php?bycourse=1&eolabid=3667&day=1&class=1

eduardp ütles ...

Huvitav, kui palju punkte oleksin M50 klassis saanud? Seal erilist konkurentsi polnud.
Esialgu anti eeljooksu eest üle 75 punkti (klass R1?) ja tõusin üldtabelis kenasti. Kuid nüüd on see muutunud 62-ks (M35 klassi järgi) ja tabelis vanas kohas tagasi.
Jooks ise õnnestus kenasti.

Anonüümne ütles ...

Nu Ets, seda erilist konkurentsi puudumist vaatame Selgisel:)
Aga 1:1 ei viitsi täpsemalt arvutada, oma ajaga oleksid saanud vast umbes 70 punni. Unistuste (tõus üldtabelis) mittetäitumise eest võid mind "tänada" - polnud mitte nõus, et punktid ei ole arvutatud vastavalt edetabelijuhendile.

RR