kolmapäev, 3. veebruar 2010

Kalender

Kuidas ikkagi kõik need iksdriimid, iks-tiimid, kiinid ja rogainid ühte aastasse ära mahuvad? Ja muidugi orienteerumised...
Tuleb välja, et kuidagi ikkagi mahuvad ja mõni nädalavahetus võib isegi vabaks jääda:





















Ühe etapi hind ühele (sellel või eelmisel aastal):
Xdream - 564.- (kogu sari 490.-)
XT-seiklus - 325.- (250.-)
Keen36h - 1000.-
Rogain - 160.-
Libahundi jälg - 170.-
Orienteerumine - 100.- (üks päev)

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Väga hea tabel. Võiks kaaluda ka EOL kalendri täiendamist seiklusspordi jt rahvusvaheliste võistlustega, kuhu nagunii suur osa meie maa o-poegi ja o-tütreid läheb - oleks tunduvalt ülevaatlikum.
Urmas

eduardp ütles ...

Karta on, et kui panna kõik võistlused ühte EOLi kalendrisse, siis kaovad orienteerumisvõistlused sinna sisse ära.
Siia tabelisse panin teatud valiku kauakestvatest üritustest, mis mingil määral konkureerivad omavahel (klientuur on enam-vähem sama). Ükskord väsib ka kõige agaram seikleja ja hakkab valima võistluste ja võistlussarjade vahel.
Hea, kui on valikuvõimalust.

Marek ütles ...

Orienteerumisvõistlused peavad hakkama tegelema tõsisemalt turustamisega. Tuleb leida mingeid võimalusi, et tavalised orienteerumisvõistlused teha atraktiivseteks. Nädalavahetusevõistlusel võiks vabalt sisustada laupäeva õhtu tegevusega, nt mingisugune huvitav orienteerumisüritus või sprint. Orienteerumisvõistluste juhendid peaksid olema palju varem avalikustatud, mida rogaini ja seiklusspordi korraldajad hästi teevad. Sügisesed, nt oktoobri nädalavahetused on orienteerumise mõttes üsna tühjad ja paljud ei hakka 1 päeva pärast kuhugi kaugele võitma. Samas aprilli algus on korralikult täis (mida Etsi kalender ei kajasta). Samas on just aprilli alguses võimalus, et lumi on kaua maas. Oktoobrid on enamjaolt siiski lumeta - seega alternatiivaeg võistluste korraldamiseks.

Anonüümne ütles ...

29.mai nädalavahetuseks soovitan
Salpaus-rogaining Lahti lähedal: http://rogaine.adrenaliini.net/

16-17.oktoobri nädalavahetuseks ei oska praegu kahjuks midagi soovitada. Sorry. Su abikaasa peab vist leppima, et mees on ühel nädalavahetusel kodus ;-)

Lauri

eduardp ütles ...

Marek, võtsid tõsise teema ette. Eks selle üle ole päid murtud ja tegutsetudki. Eks tegijad teavad paremini...

Lauri, selle 16.-17.okt probleemi võib Mairolt ära parandada, kui Libahundi nädala võrra varasemale toob.

Korraldajatele läheks niimoodi stardimaksudena ca 8000.- krooni, kõik muu muidugi lisaks (transport, majutus, kombikorm). Kuid need üritused pole ainukesed, orienteerumist on ikka kõvasti rohkem.
Kogusummat ei julgekski kokku lüüa.