pühapäev, 9. august 2009

Koprakarikas – üles ja alla, päris põhja välja

Ei tea miks, aga 3-päevane Koprakarikas pole mul vist kunagi õnnestunud. Aga ükskord võiks ju...
Esimene päev oli lühirada, kaart ebatavaline 1:7500. Päris hästi kaarti sisse ei saanudki, kindlamad hetked vaheldusid ebakindlamatega, vastavalt sellele ka kiirused. Põhikonkurentideks Toomas Mast ja Tiit Tali. Mast on kiire, Tali täpne. Teised on natuke nõrgemad.

Jooks tuli enam-vähem, kahjuks sees üks 2min viga. Samas ka Mastil ca 3min jämedamaid apse.
1. päev: Mast, Pukkonen (+15sek), Tali (+31sek Mastile). Ando Post ka kohe järel (+55sek)


Graafikult on näha minu ja Masti närvilist tõmblemist ning võrdluseks Toomas Tarve sirgjoont. Vot sellised mehed võidavad öösel.

2. päev: Kaart 1:15 000. Jällegi huvitav rada, õnneks mitte keeruline. Aga kohe 3.punktiga (39) 4-minutiline viga. Tahtsin nõlval rohelisse kinni joosta, aga roheliseni ei jõudnud, seda nagu polnudki. Sälkoru punkt oli kõrgemal kui arvasin ja rohelise sisse kenasti peidetud.
Kahe päeva kokkuvõtteks läks Mast oma teed, mul suhteliselt turvaline 2.koht. Tali ei jooksnud.


3. päev: põhja välja. Labane 5.punkt

Sellise punktiga ei tohiks olla võimalik viga teha, aga mul tuli lausa 12min (!). Ei mäletagi sellist jama. Põhjuseks hooletu pealeminek, tiirutamine ilma, et end korralikult (näit tee peal) paika paneks. Lõpuks punktinumbri unustamine ja 6-nd võtmine. Teel 7-ndasse mälu taastumine ja viiendasse tagasitulek. Jälle otsimine ... Ühesõnaga – kaos.

Tulemused jm

Tore võistlus oli. Tore korraldus, päikeseline palav ilm ja tasuta jäätis. Mitu jäätist.
Aga ükskord läheb ka Koprakarikal hästi...


Kommentaare ei ole: