kolmapäev, 5. juuli 2023

Maksimumi Võrumaalt

Puhkus maal, Võrumaal. Toimetamine, liikumine, lebamine ja ... arenemine. Areneda sooviks just lauatennises - saada  stabiilsemaks, mõista ja kohaneda imelike tehnikate ja vastikute kummidega. Võimalusi selleks on nii Väimelas (T) kui Moostes (N), mitmed tugevad mängijad käivad mõlemas kohas. 

(Madise foto)

Ei saa kasutamata jätta häid orienteerumismaastikke ja Põlva Kobrase teisipäevakud on selleks sobivad. Eile oli päevak Koorastes, meeldivas metsas. Polnud midagi keerulist, kuid paar suuremat viga (KP3 ja 7) tuli ikkagi sisse. Võtsin natuke lühema raja, sest paari tunni pärast oli juba pinksitrenn. Tulemused.

Enne lauatennist vaatasin juunioride MMi orienteerumises, kus kavas oli sprinditeade. Suuri lootusi polnud, ehkki Jürgen Joonas on saanud arvestatavaks medalinõudlejaks. Üleeile ta saigi sprindis pronksi 173 osaleja seas, mis oli kahtlemata suur sündmus Eesti orienteerumiskogukonnale.

Väimelas oli õhtul kohal kõva seltskond ja Agnar korraldas 4 laual turniiri. Sain vaid ühe võidu, ehkki tuli kolm 2:3 kaotust vastastelt, keda olen trennis varem rohkem võitnud kui neile kaotanud. Aga ligi 3 tundi intensiivset mängu tegi kummi lõpuks üsna tühjaks. 


Noorukese Amanda'ga, kes on Eesti noorte koondises ja minemas EMile, sain seti kätte. Vähemalt mängib normaalset lauatennist. 

Siis, kui üritusi pole, saab joosta ja teha pikemaid (üle 40 km) rattasõite künklikel ning kruusastel teedel. Eks näis, mis seis nädalate pärast on, kas julgeb ka midagi pikemat ette võtta. 




Kommentaare ei ole: