kolmapäev, 9. november 2016

Neljapäeval läheb lahti - seiklusspordi MM Austraalias

Kui neljapäeva hommikul ärkame, on mõned juba mõnda aega rajal olnud, sest ajavahe Austraalias Ulladullas toimuva MMi asukohaga on 9 tundi.

Alles see oli, kui elasime meie omadele kaasa Brasiilias Pantanalis, eriti sellel lõputul veteväljal eksimisele, mis tõi eestlastele lõpuks ülivõimsa 5.koha.

Selle numbri all lähevad Silver, Rain, Timmo ja Mann seekord starti (foto: Siim Volmer). Ees ootab üle 600 km mitmesuguseid katsumusi, imelisest loodusest rääkimata. Palju seda viimast nautida saab, on iseküsimus. Kohta nr. 5 on väga raske kaitsta, sest kohal on palju väga tugevaid tiime. Ka legendaarne Nathal Fa'avae Seagate'ist loobus loobumisest ja tuli veelkord MMile. Uus-Meremaa võistkond Seagate on ilmselgelt suurim favoriit, toimub ju võistlus veel ka kodu lähedal.

Kuid ülitugevaid tiime on teisigi: Columbia Vidaraid (eelmise aasta 4.), Adventure Medical Kits (Rob Preston jt), kindlasti ka rootslased Thule Adventure Team eesotsas Martin Flintaga ja Swedish Armed Forces Adventure Team. Huvitaval kombel puudub nimekirjast eelmise aasta hõbe Haglöfs Silva ja Aaron Prince.

Vihaseks 5-6-päevaseks rebimiseks läheb meie omadel selliste tiimidega nagu GODZone, Merrell, Tecnu jt. Kui tuleks koht esikümnes, oleks suurepärane, iga koht kõrgemal veelgi ägedam. Rohkemat ei julge loota, sest on oodata, et Brasiilia-laadis ellujäämiskursust Austraalias ei tule.

Miskipärast arvan, et kohe alguses (ookeani)aerutamist ei tule, siis saaks Seagate jälle paraja edumaa nagu Brasiilias ja päeva-öö taktikamängus võivad vahed suureks minna. Kaardid antakse võistlejatele kätte 5 tundi enne starti, seega ei tea praegu keegi, mis toimuma hakkab.

Siia tulevad LIVE tulemused.

Oluline info ilmub ACE Adventure Teami Facebooki lehele, kohal on ka Arthur Raichmann ning pilte on juba üles riputanud Siim Vollmer. Kohtunik Arthurist on natuke juttu SleepMonstersis.

Veel linke:
Sleepmonsters
ARWS korraldajate Facebook
jt.

Hetke ARWC edetabeli TOP 20 tiimi on siin, eestlased hoiavad 12.kohta.

Kommentaare ei ole: