pühapäev, 15. märts 2015

Alternatiivtreeningud

Praegu on imelised ilmad jooksmiseks ja orienteerumiseks. Kahjuks ei saa seda teha, sest parem säär (säärelihas?) on järjekordselt tuksis. Eelmisel korral võttis paranemine aega 3 kuud, nüüd on aga nädala pärast XT rogain. Kas kinesioteip teeb imet? Mis üldse saab?

Eks peab siis ratast sõitma, ujuma ja sõudma. Täna võtsime ette tavalisest pikema jalutuskäigu. Päike kõrgel, lumi läinud, hing lausa laulis sees. Vaated olid uhked, kuid pildi peale ei jäänud midagi. Mõned siiski panen siia enda jaoks.

Küsimus esimese pildi kohta: Mis koht?










5 kommentaari:

Arne ütles ...

Hee :) Kas tüüp hüppas kraavist üle või kukkus sisse?

lehtsabaH ütles ...

Nabe?

eduardp ütles ...

Tüübil on kõva hüppevõime - ikka üle :)
Nabe on loogiline variant, kuid siiski mitte õige. Nabe saar natuke kõrgem, seal on rohkem puid ja sellist ilusat randa pole ka kõrval.

Sulev ütles ...

Hea küsimus... neid lagunenud piirivalveputkasid on palju. Kuna Nabe juba välistati, siis peab selleks kohaks olema Ristinina http://inspire.maaamet.ee/kaart#/bookmark/cec08612c2001f5b või http://xgis.maaamet.ee/xGIS/XGis?app_id=MA19&user_id=at... Vähemalt seal on kindelpunk, lagunenud putka, ´üksik mända ja liivarand ning ortofotol on näha ka punkti peal olev valge laik. Huvitav on veel see, et kohanimi on seal Sulevi

eduardp ütles ...

Just-just.