teisipäev, 13. jaanuar 2015

Tümpsuga ja tümpsuta

Tümpsuga:
Keila Tervisekeskuse jõusaalis. Kuna joosta ei saa ja väljas on põhiliselt vihma sadanud, siis polegi muud üle jäänud, kui sõuda ja rattaga sõita. Avalikust tümpsust on meelde jäänud I'm an Albatraoz (ligi 30 miljonit kuulamist). Eriti ei inspireeri, ehkki väntamise jaoks sobib.

Tümpsuta:
Reede õhtul ja laupäeval EOLi juhatuse koosolekul Lutsu talus. Volli juures on ikka mõnus olla, eriti siis, kui maad katab valge lumevaip. Laupäeval tegime Mihkliga Kekkosele ringi peale. Haigusevimm surus vägisi ligi ja libiseminegi oli raskepoolne. Kuid peale Harimäge hakkas kergem, nagu Kekkose rajal ikka tundub, st, et alguses on raske ja siis juba lõpp paistab.

Tümpsuga:
Laupäeva õhtul paari sõbraga Tartu Kelleris õllesid degusteerimas, IPA-sid ja kõike muud, üsna suures valikus (et mitte öelda, koguses), esimest korda. Ei mäletagi, kas seal muusikat ka lasti, igal juhul tuli keskmiselt kõvema häälega rääkida. Siiski talutava müraga koht. Rahvast oli väga palju, tuttavaid kohtas ka. Sellele tuli ootamatult järg, Maasikas, jällegi esmakordselt. No seal oli ikka väga kõva tümps.

Tümpsuta:
Esmaspäeva õhtul Keila suusarajal, lumesajus ja lambiga. Mõnus.

Jääks vaid lumi alles, vihmane talv võib küll mõnusalt inspireerida (nagu allpool olev "Vihmase Jõulu Valss", ligi 320 kuulamist), kuid sportimiseks hästi ei sobi.


Kommentaare ei ole: