laupäev, 31. jaanuar 2015

SlowSpeedNoMistakes

Esmakordselt osalesin üritusel "FullSpeedNoMistakes" (FB link), sest varem ei saanud jalasääre probleemi tõttu joosta. Ettevaatlikult tellisin küll lühema raja kaardi, kuid stardis seda tõsiselt ei võetud ja suruti kätte pika raja kaart.

Ei noh, kui pikk siis pikk, selle oleks saanud vajadusel ka pooleli jätta. Pealegi oli pikk rada huvitavam, sest lubas rohkem Keila metsa "kaardistada". Nimelt on seal tehtud tohutu suurelt alal lage- ja harvendusraiet. Nö roheline mets on muutunud valgeks. Rajameister Andres Käver tegi vastavad parandused kaardile. Nüüd tulevad huvitavalt esile laineliselt tõusvad rannavallid, mida sai varem näha vaid LIDARi reljeefipildilt. Metsas asunud astangud ja lohud muutusid lagedal õnnetult pisikesteks.

Rada oli 9km pikk. Jooksin rahulikult, looma välja ei lasknud. Vombat jäi sisse, selline pehme ja mõnus.

Vigu eriti ei teinud. Etapil 19-20 kaldusin jälgede tõttu liialt vasakule, 20-21 otsustasin kahjuks otse minna, oli üsna märg. Viimased 30m läks kiireks, sest Kaur Kase tahtis alla neelata. Ta tegi 27-ga viga, jooksis põhja poolt mööda. Maantee ääres olev lai lage riba oli jäänud sinna vanast ajast, ehkki tuleb meelde, et kunagi korrigeerisin seda kohta.

Aeg tuli 1:15:06, 1 sek enne Kauri ja vist 4. koht. Parimad tulid 10 min kiiremini. Jalg oli ok, seega võib tasapisi jooksma hakata.

Kuid kõigepealt tuleb homme minna Tamsalu maratonile. Tuleb kerge plusskraad, libisemine pole kõige parem. Seetõttu lasksin suusad A&T Spordis ära määrida, ehk pulber aitab.  Ehkki Silver mainis oma Viru maratoni jutus, et selle rahaga võiks Aafrikas nädal aega toita terve väiksema küla jagu inimesi.


Kommentaare ei ole: