pühapäev, 22. detsember 2013

Jälle kaardiga

No nii, nüüd on üle pika aja jälle kaardiga joostud. Füüsiline enesetunne on justkui selline, et võiks ka võidu panna, siiski hoidusin DnB Vana-aasta jooksust eemale. Maratoni ei julgenud, see oli liiga pikk, 8,4km aga ohtlikult kiire. Samas oli meeldiv lugeda, et klubikaaslane Ats Sõnajalg sai seal Tšerepannikovi järel teise koha. Maratoonarid on muidugi kõik hirmsalt tublid.

Pirita rannametsas oli täna Jõulueri(pruul), mille valmistas Mait Tõnisson.Loomulikult võtsin pika ja kuuskedega raja, ehkki see kuuse-bingo variant tekitas esialgu ebakindlust.

Jooks läks kenasti, kuusepunktid aimasin enam-vähem õigesti ära. Ainult üks natuke suurem viga tuli etapil 22-23, kui jooksin punktist paremalt mööda seiklusrajale ja pidin asukoha üle väheke mõtisklema.

Tulemused

Nädala pärast õnnestub ehk Näärilaksust osa võtta, võimalusel tahaks joosta ka Tarmaku Aastalõpujooksul. Täna registreerisime end ära rogaini EMile Põlvamaal, seega pole taganeda enam kuhugi.


2 kommentaari:

Ats Sõnajalg ütles ...

Tänud, et mind ära mainisid

eduardp ütles ...

Jah, aga Sa olid protokollis mingi imeliku klubi all (Headus võidab kurjuse!). Artiklites ei julgenud küll keegi seda klubi ära mainida, küll aga Staminat jt.
Seega, kui juba pjedestaalikohti saad, siis pole hea võistkonna nimeks panna Läti Tiss või klubiks Kükametsa saekaater :)