laupäev, 12. oktoober 2013

Väsimus

Tundub, et hooaeg on lõppemas. Peale tänast vaevarikast OK Westi pikka rada olen plaaninud veel järgmisel nädalavahetusel osaleda Saaremaal 3-päeva jooksul, kuid pole selles enam kindel. Eks näis, kas vahepeal miskit muutub.

Tänane jooks näitas, et seis on väga vilets. Nädalatagusest rogainist pole taastunud, ehkki polnudki millestki taastuda. Väsimuse ja raskuse põhjused on ebaselged, ehk saab üht-teist paika novembri lõpus.

Alustasin normaalselt, kuid 2.punktiga tuli hiigelsuur viga - 8 minutit. Ei saanud soos auku kätte, ilmselt polnud veel ka mõõtkavasse sisse saanud ja jooksin üle. Seal aga valge kaart ja paika ei saanud. Punkti sain kätte vahetult enne Maido Kaljurit ja Jaanus Reha, olin neile heaks orientiiriks.

Edasi üritasin Maidol järel hoida, ehkki tempo oli natuke kiire. Lõpuks läks Maido eest ära, Jaanus tegi 7.-ga viga ja jäi maha. Sain kätte Mati Preitofi, kelle tempo sobis esialgu, kuid hiljem hakkas ka see vaevaliseks muutuma. Raskelt joostes ei viitsinud end pidevalt kaardis hoida ja nii panin KP14-st kõvasti üle. See võttis motivatsiooni veelgi alla ja jõud ning tahtmine kadusid päris ära.

Edaspidi kulgesin koos Tõnu Loogiga, tundus, et kohati oli ka tema tempo tüütavalt väsitav. Palju kõndisin, võsas ei teinud ühtegi jooksusammu. Lõpuks kõndisin Tõnul eest ära.

Ei mingit mõnu, peale jooksu olin väsinud nagu oleks 8h rogaini lõpetanud.

Kuid teised osalejad olid rõõmsad ja rahulolevad. Ainult üks registreerunu (pildil) ei saanud rajale minna, jalutas niisama valge koeraga, sest tegeles eelmisel õhtul mingi hobiga ja vigastas kubemelihast.

Tulemused  SI

Rahustavat muusikat


3 kommentaari:

snaperski ütles ...

Jõudu Saaremaaks!

See nepaali nunna lauldud lugu on mul üks enimmängituid mantrasid koduses playlistis juba teist aastat.

Raivo

eduardp ütles ...

Ah soo :)
Olen seda lugu ka palju kordi kuulanud, võiks pikem olla, poleks vaja kogu aeg uuesti alustada.

Anonüümne ütles ...

juutuubis pead tootma playlisti, paned sinna selle sama ühe loo sisse ja playlisti käima. ketrab igavesti

SR