neljapäev, 20. juuni 2013

TOW vanalinna lühirada - MP

Suurepärane korraldus ja ilm, väga hea kaart, supertöö rajameister Tomi-Andre Piirmetsa poolt!

Tõeline o-nauding, millest peab osa saama. Hilisõhtul jälgisin muu tegevuse kõrvalt Tipikas TV-d, hea pildi, Arturi mõnusa jutu ja Tõnise asjalike intervjuudega. Eriti suur heameel oli klubikaaslase Ats Sõnajala üle, kes võitis põhiklassi ja vastas kenasti Tõnise küsimustele (SIIN, kell 1:35:05)


Enda jooksust.


Kenasti alustasin ja olin liider 5.punktini, ehkki etapi 2-3 lahendasin natuke valesti ja läbisin otsemast teest ca 30m enam.  6-ndaga tuli Uus tänavale pikem edasi-tagasi jooks, langesin teiseks Raivo Laanemetsa järele.

Hea teevaliku tegin etapil 6-7, mis oli vasakpoolsest variandist 37m lühem. Tiit Tali'st, kellega olid jooksukiirused täna võrdsed, olin 20sek kiirem. Tema läks vasakult.

KP8-st läksin otse 10-ndasse. KP9 oli üsna sirge peal ja kuna kiirustasin sel hetkel 3 min varem startinud Jaanus Rehale järele, jäi punkt kaardilt nägemata. KP10-s olin veel teine, 43sek järel Laanemetsast ja 22 sek ees klubikaaslasest Kari Lehto'st.

Kehva valiku tegin etapil 12-13. Pikkus oli justkui parempoolse ringiga sama, kuid nikerdamine inimeste vahel lisas ajale ca 20 sek. KP12-s parajalt tagapool olnud Reha sai järgmises punktis ette.

Lõpp läks komistustega, kõigepealt väljajooks KP16-st ja veel suurem pauk KP19-ga. Viimases lasksin end Rehast häirida, kes ka mind valesse punkti tüüris.

Õnneks ei saanud kokkuvõttes esikolmiku aega (oli 27:23) ja seetõttu pole ka kurb vahelejäänud punkti pärast. Kordan veel, et rada oli põnev ja emotsioon väga positiivne.

Pildil: Ema ja ta tütar väike, kõndisid kord...

Tulemused
SI-ajad


No comments






5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

7-8 oleks pidanud jooksma ülevalt pargi kaudu. Ja see on küll paha lugu, et Reha Su jooksu p...e keeras. Laevuke

Anonüümne ütles ...

Kogu Su ebaõnnede jada peale oled finaaljooksude stardiprotokollis Naiste 50 klassis... See paneb mindki asja veel tõsisemalt võtma!!!
Marje

eduardp ütles ...

Laevuke, Sul on õigus, tagasijooksuga läbi pargi oli 7-8 tõesti lühem ja isegi üle 40m.

Marje, üritasin küll naisteklassis rajale saada, aga kahjuks mulle seal stardiaega ei antud. Karistuseks pandi oma klassis algusesse.

Anonüümne ütles ...

Ets, on üks kena indiaanlaste vanasõna: ainult valge mees astub kaks korda ühe ja sama Reha peale:)

Jõudu finaaliks ja muidu kah!

Gea

eduardp ütles ...

:)
Paukjärvel jooksen ainult lühirada. Reha peale seal rohkem astuda ei saa.