teisipäev, 25. juuni 2013

Jaanid

21 aastat tagasi ehk aastal 1992 pidasime sõpradega esimest korda koos Jaani ja see traditsioon on kestnud järjepidevalt tänaseni. Kokku on meid 10 peret ja seniks pole ilmnenud ühtegi märki, et Jaanid peaksid toimuma kuidagi teisiti, loodetavasti veel pikkadeks aastateks. Väikesed lapsed on kasvanud suureks, vanad jäänud aga endiselt nooruslikuks. Iga kord imestan ja imetlen energiat, millega hommikuni lõkke ääres möllatakse.


Seekord olid suvepäevad üle pika aja jälle meie pere korraldada ja loomulikult oli üheks tegevuseks orienteerumine. Kui eelmisel korral olid 3-4km-sed rajad Valgehobusemäel ja pikim seiklus kestis 4 tundi, siis nüüd tegin Vargamäe kandis Rummussaare välibaasi juurde sprindikaardi. Formaadiks ühistardist valikorienteerumine, 10 KP-d kogupikkusega 0,9km.

Osales 24 inimest, võitja Jaan läbis raja ajaga 17:10. Õhtul praalisin, et läbin raja 7 minutiga, mistõttu tuligi  see eksperiment järgmisel hommikul kõigi silme ees ette võtta. Komposteerimine võttis küll väärtuslikku aega, kuid siiski õnnestus välja tulla ajaga 6:53 (pildil lõpuspurt). See oli üle pika aja üks suur õnnestumine orienteerumises.

Mälumängu küsimused tulid Etsi blogist.






Kommentaare ei ole: