kolmapäev, 17. august 2011

Veebiklipid MMi tavarajalt

Vaatasin-kuulasin ka tavaraja võistlust. Internetist. GPSi pilti tööle ei saanud, kuid video jooksis ja kommentaarid olid head.

Seiklusspordi äss ja eelmise aasta 24h rogaini MMi ülekaalukas võitja Chris Forne oli vist ainuke, kes läks rajale lühikestes pükstes ehk trussikutes. Kommentaator ütles, et nagu tavaliselt. Tavaraja kaart oli aga üsna roheline.

Lauri Silla kohta ütles kommentaator, et see on Sixten Silla poeg. Ka seda, et Sixten on MMi pronksimees ja sai selle medali täpselt 20 aastat tagasi. Hiljem lisas, et 1991.aasta Tšehhi MM oli samuti üks pikemaid jookse tavaradade ajaloos. Seekordne rada oli ikka ülipikk (palavus+maastik+...).

Naiste favoriit nr.1 ja kvalifikatsiooni võitja Minna Kauppi ei leidnudki esimest punkti üles. Kommentaatorid imestasid, et kuhu ta siis nüüd minemas oli. Ilmselt koju.


Joogipunktis oli võistlejatel palju aega. Seisti, joodi, kallati vett pähe, vaadati hoolikalt kaarti. Ebatavaline vaatepilt tiitlivõistluse rajalt



Olav Lundanes toibus peale lõpetamist alles siis, kui talle valati pähe ja selga ca pangetäis vett.

.
.
.
Tavaraja kõige õnnelikum mees oli vist 2.koha saanud Pasi Ikonen, kes 10 aastat tagasi sai MMi lühirajal kulla (kommentaatori jutt).



Osalejate kommentaarid o-koondis blogis.
.

4 kommentaari:

Raul ütles ...

M.Kauppi - täiesti hämmastav ! Mis küll toimub meistri peas ? Aga, näe, juhtub parimateski perekondades.

eduardp ütles ...

Mitte ainult Kauppi, vaid ka Olle jpt kaldusid samamoodi vasakule. See punane rist oligi vist mõeldud nö esmaabina eksinud ränduritele. Usun, et selle risti abil said nii mõnedki end paika :)

Anonüümne ütles ...

Kauppi kohta nentis kommentaator, et ilmselt on otsustanud katkestada. Muide, Forne'i sääred olid finišis üsna siledad. Aga joogipunktis oli pilt tõesti nagu rahvavõistlusel.

Gea

Anonüümne ütles ...

Tänu sellele, et jooksime 4 päeval kaardi alumist osa ja 5 ülemist, siis tean mida jooksjad metsas läbi elasid. Laevuke.