laupäev, 16. juuli 2011

Kõrvemaa nädal

Järgneva nädala sees saab Kõrvemaal sportida nii et tapab.

Kõigepealt on homme Orioni 8h rogain Kembas. Meie jaoks saab see olema pikaks treeninguks. Mõni rogainija teeb täna kaasa veel ka Kõrvemaa triatloni.

Teisipäevak ja neljapäevak on samuti Kõrvemaal. Kuid kas sinna jõuab, on kahtlane.

27.juulil algavad jälle Tarmaku päevakud, sedapuhku Sprindikarika sarja üks-ühele võistlusega Keilas. Võistluskeskus on Keila suusastaadionil (jalgpalliväljaku parklas). Võistlus on heaks ettevalmistuseks augustikuu teiseks tippürituseks Prantsusmaa MMi järel, so Keila neljapäevakuks.

Eelnevalt planeeritud kohta - Keila Jõeparki ei tahaks täna kedagi viia. Loodetavasti alustatakse seal sügisel vasakpoolse jõeharu puhastamisega ja muuhulgas korrastatakse ka park. Ehk siis.

Nädala pärast on tähtis võistlus Lätis - 24h rogaini EM. Korraldajad on asjaga kõvasti vaeva näinud ja võistlus tõotab tulla väga huvitav. Vaheldusrikkale ja kohati üsna tehnilisele maastikule on viidud 80 (!) punkti (näit Karula MM-il oli 63 punkti). Kaarti pole magnetilise põhja suunas pööratud, suunajooned on 7,5-kraadise nurga all.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ega sa tea, kas kuskilt selle üks-ühele võistluse juhendi ka leiab?
TA

eduardp ütles ...

Peaks varsti ilmuma, Jüri Tarmak tegeleb.

Karli ütles ...

Hei, ja kaks küsimust:

1. Kust see info on pärit, et EM-i maastikule on viidud 80 punkti?:) Väga ametlik see vist ei ole?

2. Kuidas oli nõukogude ajal võimalik taimetoitlane olla? Kuidagi raske ette kujutada...

Jõudu, Karli

Anonüümne ütles ...

Väga ametlik see punktide arv vist ei ole küll, aga mina leidsin sellise jutu (about 80 controls + service punches) EM kodulehelt 16. juuni uudisest.
TA

Karli ütles ...

Jah, õige. Kuid viimane bülletään ütleb, et lõplik täpne punktide arv tehakse teatavaks nädal enne starti. Võistluse koduleheküljel seni veel seda infot ei ole. Etsi blogist saame aga teada, et täpselt 80 punkti on metsas hellasti paika pandud:)

Kuulame, mis majaperemees ütleb:)

eduardp ütles ...

Vaatasin ka 80 punkti kodulehelt. Kuid karta on, et natuke võetakse vähemaks, sest rajameister avastas, et mitmed punktikohad on liiga räigetes kohtades (tõsisel reljeefil palju mahalangenud puid, kopratammid jm). Kuid eks varsti näeb.

Karli, olin taimetoitlane ca 8 kuud. Ei söönud vist ka kala ega muna. Mäletan, et sellesama Ili jõe laevameeskond andis meile kaasa 20 keedumuna, Priit pidi need üksi nahka pistma.

Taimetoitlus oli ülikooliaegne kiiks koos idamaa filosoofiaga (yin-yang, buddism jne). Pidin enese peal mitmeid asju proovima, nagu näiteks allutama keha vaimule. Sõin siis, kui süüa ei tahtnud ja kui tahtsin, siis ei söönud jpm jama. Paastusin, ca 10 päeva jõin/sõin vaid klaasi magedat teed ühe viilu leivaga. Nautisin leiva maitset. Trenni tegin samal ajal ka. Mingeid probleeme ei mäleta ja teaduslikult menüüd ei koostanud.

Lõpetasin taimetoitluse päev enne ärasõitu 3-kuulisse sõjaväelaagrisse, sest seal oli ainukeseks väärtuslikuks toiduaineks üksik lihatükike pudrulobi sees.