reede, 11. juuni 2010

Laevade pommitamine Kloogarannas

Ei, mitte nende Laevade pommitamine, kes Bulgaarias käisid ja eile ühed korraldajad olid, vaid mõtlesin ikka seda ristikeste mängu paberil - mööda ja mööda ja siis natuke ka pihta ja kui hästi läheb, siis ka põhjas.

1. Kõigepealt jooksin pikalt ja pidevalt punktidest mööda
2. Suunajooksuga ei saanud üldse hakkama, isegi 100m kauguselt panin 30m viga.
3. Eelviimasesse punkti ehk KP56-de tulistasin Dima Shvedile järele, lootes tema oskustele. Aga mida teeb eksimatu orienteeruja (antud juhul siis Dima), kui mina tema abiga üritan punkti jõuda... Pole vist vaja kaua mõelda, loomulikult ta eksib ära.
4. Ja mulle tundus, et sattusin elektriliini aluse raiesmiku ületamistel ja finišieelse võsa läbimistel ikka kõige rõvedamatesse kohtadesse.
Aga väga mõnus päevak oli.
Tulemused


Ja jalgpalli hakkan ka vaatama, põhiliselt alates play-offidest.

7 kommentaari:

Heiti Hallikma ütles ...

Nii need tüdrukud küll kaua ei mängi. Põlvikud paistavad ju läbi ja tundub, et seal mingeid säärekaitsmeid sees ei ole - nii on varsti sääred sinised :).

Aga neljapäevaku koha pealt oled täiesti kümnesse pannud, mul oli täpselt sama seis.

Arne ütles ...

Kas seda 37-42-43 rida poleks kaval olnud lõunapool olevat teed mööda joosta? Ise jooksin selle lõigu eriti rumalalt aga tagantjärgi kaarti uurides tundus, et nii oleks eriti kiire saanud.

eduardp ütles ...

37-42 kohe kindlasti mitte, aga 42-43 võib-olla. Sest punktile 43 lähenemisel loodest oli ees paras takistusriba.
42-43 etapil on hästi näha, kui erinevat teevalikut võidakse teha vastupidises suunas jooksmisel, sest 43-42 oleksin vist läinud lõuna poolt.

Anonüümne ütles ...

Mul oli etapp 37-41, mis asus suht 42 lähedal. Ei tea kust teised läksid, mina just lõuna poolt teed mööda ja sain oma parima etapi koha. Väike eksimus mahtus ka veel sinna sisse.
TA

eduardp ütles ...

37-41 on hoopis teine lugu.

Anonüümne ütles ...

Ets krt, vaatasin seda tüdrukute pilti ja hakkasin juba juukseid katkuma, et päevakule ei tulnud... aga mingi jalgpall hoopis...
RR

eduardp ütles ...

Ja, vanurit petab juba igasuguste asjadega. Oleks pannud paar puna-valget märki PhotoShopiga juurde ja Sa poleks arugi saanud, et see polegi Ilvesteate start.