neljapäev, 20. aprill 2023

Töö- ja treeninglaager Võrumaal

Võtsin nädala puhkust, et teha maal natuke tööd. Ei, mitte näppudega mullas, vaid üsna mürgist õlivahatamist. OSMO õlivaha on üks väärt kraam, seda on läinud nii põrandatele, seintele kui lagedele. Maksab ka kenasti.

Paraja väsimuse foonil õnnestus teha ka mitmeid kvaliteettreeninguid. Kõigepealt pinks Väimelas tugevate Võrumaa mängijatega (T ja N), kuid samuti äge Võrumaa kolmapäevak Sõmerpalu metsas, mis jäi Osula ja Varese vahelisse metsatukka. Kuhugi sinna on ühe pealtnägija jutu järgi julgeolek matnud metsavennad, kuid millise tee äärde täpselt, pole kindel. 

Arnold Unt on mees, kes neid leiab ja üles kaevab, selle koha leidmiseks on usutavat infot siiski vähe. Äkki oli lausa võistluskeskuse juures?

Pildil räägib ta Saika punkri meeste võimaliku matmiskoha asukohast Vastseliina lähedal.


Maal on ka muidu ilus.


Ahjaa, edasistest spordiplaanidest ka:

Laupäeval 22.04 on Keila Terviskeskuses lauatennise seeriavõistlus. Õhtul Vestluspäevaku raames kaasaelamine Jüriöö teatejooksule Narvas. Lisaks Horvaatia WRC ralli.
30.04 on Keila lahtised MV-sed lauatennises Tervisekeskuses. Oodata on palju osalejaid, sest Tervisekeskuses on mängimiseks head tingimused.
06.05 on Laagris Eesti MV sprindiorienteerumises
13.05 Eesti MV lühirada Kärgulas (maakodu lähedal)

Kommentaare ei ole: