pühapäev, 2. oktoober 2016

Suunto Games Haanjas

Selle aasta Suunto Games Haanjas on suur võistlus. Eliitklassis on 200 meest, M55 klassis 39 meest. Minu stardijärjekorrad mõlemal päeval esimesed! Arvuti loosimise programmi algoritm arvestab ilmselt eelnevaid tulemusi ja paneb kõige nõrgemad ette, no ikka selleks, et korraldajad ei peaks öö peale jääma ja kõik normaalsel ajal metsast välja tuleksid :)

1.päev

Enne starti oli väsinud olek, kuidagi sain end soojendusega siiski liikuma. Ilm oli huvitav- päike ja vihm vaheldumisi. Pääsesin õnneks kuivalt, tänu arvutiprogrammile.

Esimesse punkti minekul läks suund mingil hetkel üle teise punkti peale. Seda on sellel aastal varemgi juhtunud, sh MMi kvalifikatsioonis. Ja kui äkki taipasin, et liigun valesse punkti, siis ei saanud korraga üldse aru, kus asun. Tegelikult olin juba 2.KP lähedal. Viga tuli 8 minutit ja sellega oli selle aasta Suunto tehtud.

Rohkem vigu ei teinud, joosta ka justkui ei jõudnud, kuid lõpuaegu vaadates polnudki asi kõige hullem. Rada oli 50% ulatuses jooksukas.

Tulemused
SI

2.päev

Suhka turismitalu mõnus suitsusaun, hea toit ja mis seal salata, ka väike vein tekitasid hommikuks päris hea puhanud tunde. Kuid sellest ei piisanud heaks tulemuseks, pidi ka orienteeruda oskama. Täna polnud parim päev, kohati lohakas, kohati hajevil. Vigu tuli palju, vähemalt 13 min. Tase!

KP 2-le lähenedes tõmbas kõrvale vale punkt, enne oli suunajooks valest kohast alguse saanud.

Suurim viga - ca 5 min tuli etapil 4-5. Arvasin end tee peal olevat rohkem edelas ja kenasti jõudsin soo nurka, kus punkti polnud.

KP 9-st väljudes oli kaart 180 kraadi valesti ees. Tee peale jõudmine oli tõeline üllatus. Hea, et see jäi ette, muidu oleks veel pikalt jooksnud.

Etapil 10-11 vajutasin eliitklassi naiste kannul valgele nõlvaosale. Neil oli punkt orvandis...  Kohtusin Maidoga, kes oli liiga kõrgele roninud.

Sadas ühtlaselt hommikust saati. Vihma märkasin stardis ja peale finišit.

Tulemused
Summa

Siin esimese päeva (tavaraja) võitja Olav Lundanesi teevalik etapil 1-2. Uskumatu jõudemonstratsioon!


6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mis see väike mätas norra mehele loeb

Anonüümne ütles ...

Etsi, sa oleks nagu orienteerumise ära unustanud.
TT

eduardp ütles ...

Mul väike kahtlus, et kas ma seda üldse osanud olengi...

Armo ütles ...

Ets, võib ka nautida alasid mis paremini välja tulevad ;) spinning, lauatennis ja rogain. Ja kuna on rogaini nädalalõpp tulemas, siis ootaks ennustust.

Armo ütles ...

Lundanesi valik on loogiline, raja alguses selge pea ja värskete jalgadega, aga jõudemonstratsioon on ikkagi, et kes on kuningas.

eduardp ütles ...

Armo, seekord jääb ennustus tegemata, sest tegemata tööd tahavad enne tegemist :)