reede, 4. juuli 2014

Läheb lahti. Homme!

Homme algavad Itaalias orienteerumise maailmameistrivõistlused. Esimesel päeval on kavas sprindidistantsid, kell 10.00 kvalifikatsioon ja 16.20 finaaljooksud. Eestlasi on rajal 3+3, ootame finaalikohti ja positiivseid üllatusi.

Kuna WOCi programm on koostatud nii, et lisandunud on lisaks individuaalsele sprindile ka sprinditeade, siis lühi- ja pikal rajal kvalifikatsioone ei ole. Riikidele on jagatud kvoote taseme järgi, Eestist saab mõlemal distantsil joosta 2 võistlejat. Nendeks on meestest Timo ja Lauri Sild, naistest Annika Rihma ja Liis Johanson tavarajal ning Liis Johanson ja Evely Kaasiku lühirajal.

Pilt võetud Elo Saue FB-st. Spinterid Veneetsias.

MMi PROGRAMM

Kahjuks homseid jookse jälgida ei saa, sest jookseme Marjega Võsul 6h XT Suverogaini. Treeninguks sobiv. Sportlik vorm on kehvapoolne, loodetavasti paraneb äsjasaabunud puhkuse ajal.

Järgnevatele juulihommikutele mõeldes meenus üks noorusea lemmiklugu - Uriah Heep ja "July Morning". Õnneks seda raadiost eriti ei kuule, ilmselt seetõttu, et täisversioon kestab 11 minutit.


4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Orienteerumise MM Itaalias sai läbi. Lauri Silla kuues koht lühirajal on maailmaklassist. Viktoriiniküsimus tähelepanelikele jälgijatele: kes Eesti orienteerujatest sai MMil paremuselt teise tulemuse?

LL

eduardp ütles ...

See on hea küsimus, sest kohad teises ja kolmandas kümnes hakkavad segi minema ja ununema.
Et aus oleks, siis ma tulemusi tagantjärgi vaatama ei hakanud. Meenub, et Evely Kaasiku tegi häid jookse, sai 30. sisse (vist 29.koha, st pool rahast tagasi). Distants?
Tavarada? Oli pikalt heal positsioonil.
(nüüd lähen vaatan järele)

Anonüümne ütles ...

Ütleme nii, et see küsimus ei olnud mälu kontrolliks.

LL

Anonüümne ütles ...

Arvaks, et see oli Laisev.
Gea