neljapäev, 21. juuni 2012

Rahvusvaheline sprint Vanalinnas

Osaleja poole pealt vaadates oli kõik suurepärane. Ilus ilm, huvitavad rajad, tip-top korraldus. Vägev. Kahjuks vaid üks tõrvatilk potis, kus eliidimeeste/-naiste tagumise otsa võistlejatel oli üks oluline värav kinni pandud. No ei vedanud korraldajatel. Aga kuulda oli, et kõik ebaõnne mehed pidid ka järgmisel aastal tulema.

Enda jooksust ka.

Füüsiline seisund oli hea ja nagu sellistel puhkudel ikka, on pidurdamine ja külma pea säilitamine eriti oluline. 

Kahjuks sain kohe esimese punktiga karistada - pilk kaardile näitas, et punkt on üleval platool. Tegin mõttetu otselõike ja sattusin mingi mälestusmärgi juurde. Midagi ei saanud aru ja kaardilt mälestusmärki ka ei leidnud. Kui lõpuks leidsin ja 1.punkti poole suundusin, selgus, et punkt asub hoopis nõlval, mitu meetrit allpool platood. Sinna vahele oleks vaja olnud ühte horisontaali.

 Edasi komistasin teisega (seisin punkti kõrval 3sek), tegin natuke vale rajavaliku 3-ndasse (kaotust ehk 5-6sek). Hoopis rumalalt lahendasin peale Lühikese Jala laskumist etapi 5-6. Viga ca 10sek. Ja suurem jama tuli 10-ndaga, kus tegin kenakese lisakaare, just seetõttu, et teadsin, kus punkt asub (kõik teadsid). Kahjuks polnud see minu punkt. Viga 10-12sek.
Hapnikku peast välja ei jooksnud ja trepilaskumised tegin ettevaatlikult, kuid kompassinõela agar liikumine  ja natuke hooletu kaardilugemine maksis kätte.

Tegelikult jäin jooksuga rahule ja tulemuseks oli II koht. Vaid üks austraallane oli 9sek eespool.  


.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Piltidest - Edgar Tammik=Felix Kipper.