esmaspäev, 21. mai 2012

O-nälja esimesed märgid

Täna, esimest päeva peale Leedu 24h rogaini, mis oli 2 nädalat tagasi. Ja pilk läks baltikate nimekirjale, kus stardis põnev seltskond lõunanaabreid. Mis seal ikka, registreerisin end ära, transport ja majutus veel lahendamata.

Näeb ehk EMi tublisid tegijaid, eelkõige lätlaste kolmikut, kes olid teates peaaegu lõpuni kõige kõrgemas mängus ning leedulaste Gvildyst, kes tegi viimases vahetuses väga kõva jooksu. Meie meeste kumm oli vist natuke tühi, lootused olid enne EMi kindlasti suuremad. Egas midagi, MM on veel ees.

Mis jäi veel EM-ist meelde: 
Pildil on Euroopa MV kaasaelamise töökeskkond 

- Minna Kauppi 1-minutiline viga lühirajal
- Lundanesi ja Novikovi võimsad jooksud, kes olid teate ajaks juba väsinud (eriti Novikov)
- Kenny kena sprindijooks, ehkki toimus päev peale rasket tavarada. Etappi 15-16 tuleb tal edaspidi karta (viga nii sprindis kui teates)
- Olle pildilolek teate I vahetuses
- pikalt kaadris olev Kirti oma vigastatud käe ja valusa grimassiga
- teate I vahetuse lõpus lonkav Daniel Hubmann
- hull tulistamine teate lõpus
- imetüdruk Tove Alexandersson
... 

Neljapäevak on sel nädalal Keilas. Infos on selline lõik:
Kaardi lääne- ja lõunaosas on teedevõrk hõredam, mis võimaldab planeerida pikematel radadel ka tehnilisemaid etappe. Põhiklassi rajad on nõudlikud, nii tehniliselt kui füüsiliselt. Võidab mitte kiireim, vaid parim orienteeruja. Mõlema põhiklassi (M ja N) raja parimale on rajameistri poolt kommikarp.

Seega - säärised jalga ja tuld!

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hubmannil ahilka täielik rebend ja hooaeg lõppenud.
Ma lisakasin siia nimekirja:
- ronge ei tekkinud
- väga vinge hilisem radade analüüs
- kõik maastikud pakkusid sportliku konkurentsi, eelmise aasta matkamist ei olnud
- maastik andis erinevatele rahvustele võimaluse

Kõik võistlused olid väga pingelised ja huvitavad jälgida. Peale lühirada pidin pesema minema, nagu ise oleks jooksnud:)

terv. Ott

Anonüümne ütles ...

- medal Bulgaariasse!
- duubelvõistkondade paremus põhivõistkondade ees. Duublitel pole miskit kaotada. Meenub ka 98.a MK etapi teate eestlaste teise võistkonna hea sooritus Ala-Loogal.

Anonüümne ütles ...

Oli tõsiselt põnev töönädal - loodetavasti maksumaksja andestab:)Lisaks Etsi jt. loetelule meenub A. M. Hauskeni tõmblemine sprindis, mis päädis keelatud aia ületamisega. Nomaeitea, sellisel tasemel ikka ei tohiks nii lolliks minna! Ja Judith Wyderi nahas ei tahaks küll olla, kuigi Simone vist eriti ei kurvastanud. Isiklikult arvan, et Niggli oleks pidanud jooksma viimast vahetust - head närvid ja terav jalg on selleks otsekui loodud.
Gea

Anonüümne ütles ...

Vaevalt, et parim orienteeruja võidab neljari, pigem ikka see kellel kaart peas ja joppab... Seega ilmselt on paar lotopunni sees.

Anonüümne ütles ...

Simone ei joosnud teates viimast vahetust, sest oli mingite juttude järgi samal hommikul jalga vigastanud veidi. Eelmise päeva ülesandmislehe järgi pidi jooksma viimast.
SR

Anonüümne ütles ...

Jah, lugesin nüüd võistluste kodulehelt, et Sime oli hommikusõrgil hüppeliigesele viga teinud ega olnud kindel, kas suudab endast viimases vahetuses maksimumi anda. Minu tagasihoidlik amatööri kogemus ütleb, et viimane vahetus on ennekõike närvide mäng ja väiksemad ihuhädad ei tule rajal meeldegi. Tippude puhul on nende faktorite osakaal muidugi mõnevõrra erinevas proportsioonis.
Gea