pühapäev, 15. jaanuar 2012

Teistmoodi Winter Xdream

Hea, et jala pärast Winter Xdreamile võistlema ei läinud, mingi imelik haigusevimm on viimastel päevadel sees istunud ja hommikul oleks tahtnud ainult teki all olla.
Tuli siiski naisele autojuhiks olla ja koerale olin samuti lubanud väikese jalutuskäigu teha.

Meeleolu Kõrvemaa võistluskeskuses oli kõigil hea, sest ilm oli mõnusalt talvine, korraldajad rõõmsad ja asjalikud, võistlejad sõbralikud. Isegi arglik koer tundis end üsna hästi.

Xdream-iks tuli täna 3,5h pikkusega rahulik jalutuskäik, kus 2.tunnil aitas äkknõrkuse vastu kuum tee ning 3.tunnil olid lihased tuimalt valusad nagu täispika rogaini 15.tunnil!? Jah, päevad pole vennad. Nagu ka Ilmarile, kes lausa suri suuskadel, üritades noorte vendade kannul püsida. Siiski ei suutnud seda kaua teha.

(Arvi pilt, töödeldud ja töötlemata)

Imestasin neid, kes pole sel aastal veel õieti suusatanud ja läksid rajale suuskadega. Ei saanud aru Rooni Reinust, kes läks suuskadega!! Täiesti pahviks lõid need tiimid, kes läksid rajale jalgratastel.

Ei suutnud uskuda oma kõrvu, kui Doktori-koertetiimi endised eliidimehed keerasid enne lõppu 43-44 vahel mingi soga kokku ja pudenesid 2.kohalt (?) neljandaks. Vist. Segased olid need, kes lollides kohtades läbi sügava vee panid.

Imetlesin võitjaid. Loomad.

Peale puhkust oli hea olla. Kodus siiski kehvapoolsem, väike palavik lisaks. Loodetavasti homme rivis. Aga tore päev oli.

Ah jaa, konkurent Valters Kaminskis oli platsis ja rääkis oma selle aasta rogaini-plaanidest. Leedu EM-ile järgneb Tšehhi MV, siis Läti MV ja siis kõige tähtsam Tšehhi MM. Ja siis oli veel midagi (TAOK kindlasti ka). Osalemine Tšehhi meistrivõistlustel oleks kindlasti väga kasulik, aga 2 korda Tšehhi sõita on ... justkui paljuvõitu ühel aastal.

Mõned PILDID
KAART

Üks lugu ka, sobib tänase käiguga:
.

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ets,
WXD ei pea alati võistlema, seda enam, et pole ju olulist vahet, kas koht on 40. või 70. Igatahes vääga mõnus suusamatk oli.
RR

Anonüümne ütles ...

Piltidel Alar Jõeste on sul Martti Kuldmaga vahetusse läinud. Team X tegelikult Kawe.
LL

Anonüümne ütles ...

Et Reinul WXD suusad all, on osalt minu jalaprobleemist tingitud meeskondlik otsus. Kõik muu hää juba Reinu poolt öeldud. Head tervenemist:)
Urmas

eduardp ütles ...

Ups, muidugi Alar. Aga nad on ju sarnased natuke :) Tänud.

Suusateema: No pidi ikka mõjuv põhjus olema. Ja oli ka :)

Anonüümne ütles ...

Kahjuks näeme pildil Mariann Sule võistkonnakaaslast jooksmas klassikarajal, mis ei ole ilus.

AinK, MD, WXD-l klassikasuusaga

Arvi ütles ...

Tervist.

http://www.upload.ee/files/1991023/GOPR2483.JPG.html

vist on sama mees pildil kes siin kirjutab kogu aeg :)

Arvi

eduardp ütles ...

Täitsa sama mees :) Tänud pildi eest, panin siia üles. Vabandan, et natuke töötlesin, valgust oli päeval vähe, mistõttu tulid kõik pildid ühtlaselt hallid (sh lumi).

Anonüümne ütles ...

Ets,
kas Su peni on mingi õudne murdja, et suu niimoodi kinni on köidetud? ... tundub nagu sõbralik kutsa olema:)
RR

eduardp ütles ...

Kutsa on suur, uudishimulik ja hasartne. Pearihm aitab instinkte paremini vaos hoida.