neljapäev, 28. aprill 2011

Xdream Tallinnas

Tore, et kutsuti osalema, ise poleks hakanud võistkonda otsima, ehkki uudishimu Tallinnas Xdreami teha oli täitsa olemas.

Seiklusüritusele eelnev päev läks pikaks ja oli parajalt stressirohke. Kuid lõpptulemusena siiski positiivne, sest Jüriöö jooksu korraldusel olulisi apsakaid polnud. Ka punktid olid metsas õigetes kohtades, vaid paar võistlejat, kes bingo-kivipunkti üles ei leidnud, sõimasid näo täis :)

Kuna pühapäeval oli Xdream, sain punktide metsast äratoomise jätta Meelisele ja sain juba ca kell 2 öösel koju minna, et puhata järgnevaks ürituseks. Kodu oli võistluskeskusest 400m kaugusel. Kahjuks oli pulss ja toonus magamiseks liiga üleval, vahtisin pikalt Jüriöö interneti otseülekannet. Vägagi atraktiivne, ehkki võistluse kulminatsioon oli ammu läbi. Kusagil kella 3 ajal öösel meenus, et pidin Tarmole saatma võistluskaardi rajajoonistamise programmi (RouteGadget) jaoks.

Võistlus.

Hommikul Vabaduse platsil rivis Twister Adventure Team'i koosseisus koos Sven Liivand'i ja Rene Käsik'uga, eesmärgiks teha üks tore valutu võistlus.


Ratast olen sellel aastal sõitnud 25km ja rulluisku 3km, kanuud aasta tagasi Saku etapil. Jooksuvormi osas kurta ei tahaks, trenni on tehtud tublisti. Ehkki peale starti sellest küll aru ei saanud, sest igasugused karvased ja sulelised panid sellise tempoga Raekoja platsi poole punuma, et nende kannul püsimine käis kohati üle jõu. Kuid polnud vaja ka, sest tegemist oli ikkagi 4-tunnise sprindiga.

Mis siis meelde jäi:

- hullult mõnus oli rulluisutada. Piritale sõites oli ees Sven, möödusime 13 võistkonnast. Tagasitulles olin ise ees ja kaifisin kiiret sõitu täiega. Aeg ei tulnud seepärast hea, et otsustasime teisel pool jõge (kanuu?)punkti otsida/komposteerida. Õige sai küll kohe kirja, kuid punktinumber (5) eksitas. Legendi ei vaadanud.
- tegelikult oligi probleeme legendi (ette)lugemisega. Mina seda tavaliselt teha ei viitsi (loen kaarti).
- Olime kusagi 20.koha piirimail, aega kaotasime kõvasti katakombides. Rumalusest jätsime seljakotid (lambid) teletorni rataste juurde, sinna jäi ka jook ja toit. Enne ronimist teletorni läksime veel tagasi kiivreid tooma, kuid neid polnudki vaja. Nõnda möödus 3-4 võistkonda, kes tekitasid köisredelil väikese järjekorra. Niisiis, katakombides oli meil vaid üks vilets lambike ja ehkki kolasime II korrusel justkui kõik ruumid läbi, punkti me sealt ei leidnud. Nüüd ootame tulemuste tabelis trahve, seda aga miskipärast ei anta. Mitte kellelegi. Ei usu, et kõik võistkonnad leidsid katakombidest mõlemad punktid.
- Ja siis oligi kanuu, seekord mõnusalt lühike ja vaheldusrikas. Väike viga tuli ka sisse ja krambid kiskusid korra jälle, kuid eelmise aasta Saku ei kordunud. Loll asend on seal kanuus, niiviisi teleka ees istudes saab samuti krambid.

Kanuu järel rulluisk ja pikk jooks, mõlemad lemmikalad. Päike paistis, ilm oli imeline ja põnev hüpe kuristikku pani i-le kena punkti. Toredad kaaslased ja pingevaba võistlus. Mõnus.

Lisan siia suurepärase videokokkuvõtte, mida on parem vaadata Youtube'is otse (pilt suurem).




Tulemused (esialgu 29.koht)


2 kommentaari:

Arne ütles ...

Kõigis ajatabelites on teil 26. punkt küll märgitud - kolm märget kuue sekundi jooksul. 27. mineku aeg on küll imelikult pikk. Et märkisite pimedas nii äre, et isegi aru ei saanud? Või on softis mingi bugi.

eduardp ütles ...

Ei mäleta, et oleks II korrusel punkti leidnud. Esimesse punkti jõudsime kaks korda, kuid komposteerisime vaid esimesel korral. Siin võib mingi kala softis olla, kuid see viga tuleks siis üles leida ja kõikidele teistele ka trahvid lisada.
Muidu saame karistuse aususe eest :)