pühapäev, 6. veebruar 2011

Suusa-o Palukülas









.
.
.
.
Nädal enne eestikaid üks suusaorienteerumise treening ka.
Ilm oli mõnus, -1°C, libisemine hea, suusarajad suurepärased. Ei ainustki märki väsimusest, nagu poleks eile maratoni sõitnudki !?? Huvitav, kuidas nüüd edasi?
Rein Rooni oli teinud huvitava raja. Paluküla mägi pakkus rohkelt tõusuvõtmist ning kohati ka hoolikamat kaardilugemist.
.
Esimesse üsna otse mäkke. Peale 1. sai selgeks, et olen ühes hajutuses Piibe Tammemäega. Teda ühe silmaga orientiiriks võttes läbisin tihedas võsas mäest alla etapi 4-5, paras trikitamine. Piibet nägin veel enne 10.KP-d. Siis tekkis ajus vist väike hapnikuvõlg ning 11.-st sõitsin vasakult poolt mööda. Ausalt tunnistades oli kaardilugemine natuke sassis, 2x vaatasin kompassi. Põllu peal sain end lõpuks paika, kuid 2min kaotust oli käes.
.
Etapil 12-13 oskasin lolluse teha. Selleks, et pikka aasa mitte sõita, võtsin suusad jalast ja tegin sügavas lumes tõusu, millega kaotasin palju aega. Lisaks ei saanud uuesti suuski jalga, sest märg lumi oli saabaste kinnitustes kinni. Kaotust Piibele sellel etapil 1min, tema läks otse mööda klassikajälge.

..
.
Julgustükk oli 15-16 otse mööda sihti alla. Olin esimene, kes sealt alla sõitis. Natuke kõhe oli, kuid lumekoorik kandis kenasti ning õnneks polnud sügavat kraavi ees. Kahjuks võitu selle lõikega ei saanud. .
Pildid: Raili Rooba

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vastus küsimusele "Kuidas nüüd edasi" - http://www.hs.fi/urheilu/artikkeli/Belgialaismies+juoksi+365+maratonia+vuodessa/1135263595897
RR

eduardp ütles ...

Lingid toimivad, päris kohutav perspektiiv.
Kustutada kommentaare miskipärast ei saa (ei oska?).

Anonüümne ütles ...

Kommentaari kustutamine - see on imelihtne. Isegi juhendada ei oska, sest on selleks liiga lihtne.
TA

eduardp ütles ...

Pole mahti kommentaaride kustutamist hetkel vaadata.
Loen Kristina raamatut, mis on nii põletavalt põnevalt kirjutatud, et põle või ära.