esmaspäev, 19. detsember 2022

Sportimist Keilas

Sel nädalal sai pea kõik spordivajadused kaetud Keilas. Lauatennis Keila Koolis:  E - 1,5h, T - 1,5h ja laupäeval Keila seeriavõistlus pinksis (pildil). 

Vaid kolmapäeviti käin pinksi mängimas Kernu valla Rahvamajas, mis on üks imeline hubane oaas keset lumist ja karget pimedust. Seal on heal tasemel mängijad ja iga sett on justkui võistlus. Võidad - lähed "kõrgemale" lauale, kaotad - kukud "madalamale". Sealset spordielu veab väga vingelt 75-aastane Kaljo Põldaru, kes on pinksis kõva käsi (reiting 140). Näiteks 21. jaanuaril toimub lauamängude turniir (male, kabe, pinks ja koroona), mistõttu peab vahepealsel ajal ka teisi alasid harjutama. Noores eas olen kõiki lauamänge palju mänginud. Toimub ka Kernu Terasmees võistlus, kus on 20 ala, millest üks orienteerumine. See komplekt pole minu jaoks.

Keila pinksiturniiri tõttu jäi ära siseorienteerumine ERRi majas. Muuhulgas pidin ka korralduses kaasa lööma, st laudu jm kraami tassima ning neid spordisaali üles sättima. Turniir läks hästi, kaotasin vaid endast oluliselt tugevamatele. Järjekordselt oli põnev mäng 70-aastase Eva Hanniga (pildil keskel), mille kaotasin 1:3. Auhinnalist kohta ja seega karikat õnneks ei saanud, sest olin tugevama ehk A-grupi arvestuses (reitingud 35-380). Minul oli reiting 378. Teise grupi oleksin võitnud, kusjuures viimane kohamäng B-grupi võitja Alvar Roosiga (paremal) tundus esialgu üsna lootusetu. Siiski suutsin 0:2 kaotusseisust 3:2 võita. Üldse oli väga palju 3:2 mänge, sh finaalid.

Olude tõttu pidin loobuma ka vahvast Linnaorienteerumise Jõulujooksust (pildid), kuhu varakult registreerusin. Selle asemel tegin mõned ringid Keila suurepärastel suusaradadel. Füüsiline vorm on kehvapoolne, sest pinksipäevadel muid sportlikke liigutusi ei taha teha. Tervis on ka nädalaid kehva olnud, kuid nüüd hakkab vist paremaks minema. Pagana viirused.


Kommentaare ei ole: