pühapäev, 6. märts 2016

Klubi aastakoosolek ja Valju 80

Viis aastat tagasi tegin blogisse sissekande "Klubi aastakoosolek ja Valju 75". Täna siis uuesti.
Paus blogis on kestnud üle kuu ja see on uus rekord. On olnud väsitav aeg, emotsioone nüristav. Sellises seisus ei tekkinud ei mõtteid, ei tahtmist ega jõudu millegi kirjutamiseks. 

Kuid sellel nädalavahetusel käisime KEKRSK klubiga Jõulumäel. Toimus klubi aastakoosolek ja president Valju 80. sünnipäev. 

Kuid kõigepealt alustasin suusatamisega suurepärastel radadel, seda nii raja kvaliteedi kui profiili osas. Tegime Matiga 30 km, tõusu kokku 200m. Ei väsimust ega tüdimust (!?).

Õhtul kogunesime aastakoosolekule. Valju esitas hulgaliselt arve, deebitit ja kreeditit, saavutatud medaleid ja selle aasta plaane. Jätkame endiselt, aktiivselt võistlustel osaledes, kuid korraldamise osas oleme tagasihoidlikud. 

Õhtusel pidulikul koosviibimisel autasustati paremaid. Parimateks tulid jälle Marje ja Maido, ma ei mahtunud isegi kuue hulka :)
Jah, eelmisel aastal olin tõesti vilets, alguses ei saanud kuidagi jooksma ja kui sain, siis liikusin väga vaevaliselt. 
Väga vahvad olid Taivo pere esinemised, kus oli nii neljahäälset laulu, klaverimängu kui rahvatantsu. Viimasest panen lühikese klipi ka siia (natuke hiljem).

Täna tegin pikema jooksuotsa. Kõigepealt võtsin ära kõik MOBO punktid ja seejärel lõunaosast ühe XT suverogaini punktid. Üles-alla, lumes ja soos, mätastel ja teedel - kokku 20,0 km (tõusu 250 m). Ja kummaline küll, ei janu, ei väsimust ega tüdimust. Kas tõesti saab sellel aastal korralikult liikuma? 

Võimalusi treenimiseks on lähiajal üsna palju, ainuüksi kohalikke rogaine on omajagu, orienteerumisvõistlustest, seiklusspordist ja jooksudest rääkimata.



Rogainid
19.märts XT Talverogain 4h,  Haabersti
25.märts Madaliku Cup Saunapunkt, Saue
26.märts Tallinna Linnarogain 3h,  Lasnamäe
2.apr Tartu rogain 3h, Tartu
14.mai Libahundi seiklusrogain 6h,  Sipoonkorpi, Soome
22.mai XT Kevadrogain 4h ,  Laulasmaa
11.juuni Tartu ÖÖRogain Tartu


2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

"14.mai Libahundi seiklusrogain 6h, Sipoonkorpi, Soome" - pole just eriline rogainija, aga tundub isuäratav ja Eestis vist samal ajal polegi miskit?
RR

eduardp ütles ...

On küll isuäratav. Plaanin minna Marje ja Matiga, autos on veel palju vaba ruumi.