laupäev, 9. august 2014

EMV sprint Rõuges

Täna tahtsin hästi joosta. SK Mercury poolt läbi viidud Tallinna MV teatesprint kolmapäeval Tabasalus oli tore võistlus, kuid läks aia taha. Jändasin kõvasti legendi lugemisega, kaotasin aega ja lõpu eel jooksin KP11-st mööda. Võistkond sai DQ, nagu viis võistkonda kuuest MN45/50 klassis.


EMV algus oli rabe, kaldusin miskipärast bensiinijaama??, kaotust vähemalt 10 sek. Püüdsin olla hoolikas ja hoida tempot all, kuid mõttetöö polnud sujuv. Siiski läks kõik kenasti, ehkki etapil 5-6 valisin lõunapoolse teevaliku, mis tundus lühem. Kaldusin natuke ära ja lageda peal oli pikk hein veel maha jooksmata. Kaotust Tiit Talile, kes läks põhja poolt, 37 sek. Ootamatu viga tuli etapil 12-13, kui sattusin maja taha, kuhu poleks küll kuidagi pidanud minema. Sealt tuli kadu ca 40 sek, sest kohe ei saanud aru, kus asun.

Aeg tuli 15:18, kuid sellel polnud tähtsust. Finišis sain teada, et KP4 oli vahele jäänud. Kiire pilk kaardile ja avastasin sealt täiesti märkamatuks jäänud KP!??

Seega oli EMV sellel aastal kolmas sprint, kus jätsin punkti vahele. Kuid see polnud veel kõik - ühel võtsin vale kaardi ja ühel ei saanudki startida, sest number ununes ette panemata.

Rein Küttim tuli juurde ja ütles, et psüühika on nõrk. Jalga justkui oleks, kuid närv pole valmis selle kiirusega jooksma. Tal oli vist õigus.

Kuid meeste eliidist võttis esimese sprindivõidu Timo Sild, tema enda hinnangu järgi tänu loodusmaastikule, pehmele pinnasele ja tõusudele.

Tulemused

Kolme tunni pärast öistele. See pole küll minu ala, kuid jookseme ikka. Öös on põnevust.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

sellest arusaamiseks ei ole vaja kgbd

eduardp ütles ...

Rõugest ja KGB-st (NKVD-st)on juttu SIIN. Üsna selle koha lähedal, kus oli start, lõi metsavend Auleid Toomsalu maha komsorgist ülesandja ja küüditaja Õilme Tederi. Viimasest sai kangelane aastakümneteks.