pühapäev, 16. veebruar 2014

Looma jalutamas

Kuidagi sarnased on need viimased sissekanded. Tööväliseid inspireerivaid teemasid on olnud vähe, märkimisväärseid tegusid samuti mitte. Valmistume hooajaks ja selleks väike töö käib.

Täna jalutasin jälle looma, seekord vaid ühte. Eesmärgiks oli joosta Kloogarannast ümber Lohusalu Keila-Joale ja sealt Keilasse. Kuna rada sai paika alles kell 00.00 öösel, ei jõudnud kedagi kaasa kutsuda. Piirkond polnud samuti eriti atraktiivne, ehkki mere ääres on alati hea joosta. Eriti praegu, kui lund peaaegu pole ja liiv jooksmiseks pehme-pehme.

Läbisime Armo Hiiega ehk Hiiekaga 29,8km ajaga 3.14h. Rahulikus tempos, nagu vanainimestele kohane. Loodetavasti on nüüd põhi laotud järgmise nädalavahetuse Xdreamiks, kuhu läheme koos Mari Boikovi ja Ott Viirmanniga. Ultrajooksja Marile on see vist esimene kord seiklusele minna, sealjuures rattaga, Otiga jooksime eelmisel aastal ühes tiimis. Rajaplaneering on valmis, nüüd tuleb see ära teha.

Ei saa siinkohal kirjutamata jätta Mari Boikovi üle-eelmise nädala treeningmahust (info võetud FB-st).

Ta jooksis Rakvere maratoni, kus alguses oli olnud üsna libe, kuid viimased 30km läbis maratoniaja 3.11 tempos. Aeg tuli 3.16, kuid enesetunne oli peale jooksu nii hea, et tegi sellele veel 20km otsa.

Kolm päeva enne maratoni oli ta jooksnud 6,5h ja mõned päevad enne seda 3,5h. Nädala jooksutreeningu mahuks tuli 21h!

Kuid see pole veel midagi. Ultrajooksjate hulgas pidi olema selline mees nagu Rünno Ruul, kelle treeningkilomeetrite kõrval on kõigi teiste mahud olematud, sh Mari omad.



2 kommentaari:

Martti ütles ...

Rünno profiil Endomondos täitsa avalik: http://www.endomondo.com/profile/995898

Roosa Mehike ütles ...

pole need mahti nii hullud, kui ülejärgmine nädal uus mahukogumise periood pihta hakkab, sisi ehk natuke tõstab mahtu võrreldes eelnevaga :D