pühapäev, 27. detsember 2009

Sporditähed 2009 kohapealt

Kui juba anti võimalus osaleda pidulikul üritusel, siis miks ka mitte. Polnud varem Solarise keskuses ja NOKIA kontserdimajas käinud.
Kutse oli Mati käes, nägin seda alles kohapeal. Üllatus-üllatus, nõutud oli must ülikond ning hilisõhtusele banketile lubatud ainult vanemad kui 21 aastat. Mul muidugi hele riietus ja kaasas tütar, keda poleks kuidagi suutnud teha 10 aastat vanemaks.

Aga sellest polnud midagi. Ka banketi pärast suurt ei põdenud, sest järgmine päev oli plaanis Vana-aasta jooks Rocca al Mares (sellest hiljem).

Mis meelde jäi:
- Solarise kuusk, mida ehete alt ei paistnudki. Tõeline jolotška.
- Idamaine lavakujundus. Ilus.
- Orienteerujaid oli omajagu - põhiliselt rogainijad ja Tiit Tali. Tiit teadis kõike - kuhu ja millal minna, kuhu istuda jne. Ise esimest korda Solarises. Vot see on o-tase!
- Alaver oli mõnusa jutuga. Nagu alati. Ene Ergma oli ka vahva.
- Uno Loop ja räpilugu. Ta oli nii mõnusalt kolmandajärguline seal laval...
- Pirueti võimlejate kava ja rõngamehe üllatusesinemine

Banketist kirjutavad juba osalised ise. Kui kirjutavad.

Rogainijad kaaslastega (üks kaaslane teeb pilti):


3 kommentaari:

marje ütles ...

Üks vahva kaamerapoiss sibas ringi muljetavaldava kiirusega. Kui jalad ei paistnud, tundus, nagu oleks millelgi sõitnud - niisugune professionaalsus. Palta jättis ka meeldiva mulje! Tore õhkkond ja mõnus oli ise kohapeal olla. Bankett oli Parkhotelli kasiinos - toit kippus otsa saama ja "Noorkuu" jaoks ei olnud see ka parim esinemiskoht, minumeelest. Ets ei kaotanud midagi, meie ka mitte.
Marje

Anonüümne ütles ...

Solarise kuuse kultuuriruumiline klassifitseerimine ei ole täkkesse läinud. Jolotškaks seda lugeda ei saa. Rahvasuu ütleb juudi jõulupuu, kuid seegi on vaid literatuurne väljend. Fotol on tüüpiline American christmas tree.

Lauri

eduardp ütles ...

Selge, ka siin on venelased ja ameeriklased üsna sarnased.