reede, 19. mai 2017

Retrohõngulised Harjukad

Harju MV orienteerumises on üks omapärane võistlus, mis on tänapäeva ürituste korraldamise tihedas konkurentsis jätkuvalt elus püsinud, ehkki infot võistluse kohta aktiivselt ei levitata ja korraldus on tagasihoidlik. Varasematel aastatel ei avaldatud infot peaaegu üldse, ometi on ikka osalejaid olnud. Harjumaa Spordiliit on üritust toetanud, huvitav, kuidas maavalitsuste kaotamine sellele tulevikus mõjub.

Läksin ka kolmapäeval Harju valikule, sest Kodasoo maastik oli tore ja keha vajas jooksmiseks uut restarti. Tunne oli selline nagu polekski sellel aastal varem jooksnud - töntsakas ümar pallike, mille all kaks valutavat jalga. Paha-paha olek.

Stardis kirjutati nimed paberile, Maimu oli juba lõpptulemuste ülesriputamiseks nööri puude vahele tõmmanud.

Rada oli lahe ja ehkki liikumiskiirus oli väga madal, jooksin ikka paljudest punktidest mööda. Täiesti arusaamatu möödajooks oli alguses KP59-ga ja kuna asukohast ei saanud üldse aru, jätsin punkti võtmata. Mitmes kohas tuli veel ajakaotust ja 6. koht M55 klassis oli vääriline tulemus.
Tulemused

Neljapäeval tuli väsinud keha ja valutavad jalad jälle metsa ajada, sest kuidagi peab ju liikuma saama. Rahulik jooks ümber Soodajärve, maastik natuke sarnane Kodasoole. Suuremaid vigu ei teinud, kuid oma kehas olla oli ebamugav. Piitsutan end edasi, põnevusega ootan laupäeval Aegna saarel toimuvat Libahundi Jälge, kus saab olema päris keeruline rajaplaneerimise ülesanne.

Tulemused

Kommentaare ei ole: