pühapäev, 7. oktoober 2012

Rogaini ennustusest

Kaart oli natuke lapikum kui ennustatud, Armol oli õigus. Maastik pakkus seda, mida pidigi, ühesõnaga - kõike. Punktide asukohtade võrdlus on kõrvaloleval kaardil. Ennustajal kulus punktide kaardile kandmiseks 10min, rajameister nägi kindlasti rohkem vaeva.


Võitjate ennustus:
Tulemused

MM - Parim enne möödas (Abram/Kraas). 
ÕIGE. Ainuke tiim, kes kogus maksimaalse punktisumma ja seda vaid 10-minutilise varuga. Supertöö rajameistri poolt. Noorte poiste II ja III koht oli väike üllatus, aga mis noored nad enam ikka on. Kõik paljude rogainikogemustega, va hõbedane ultrajooksja.

NN - Leesikas (Hirv/Vaher), kannul kohe Fortuuna (Raspel/Soots)
ÕIGE. Ehkki võitjate endi meelest tuli kehv sooritus, sest ühest kahesest joosti mööda ja lõpus said punktid otsa, polnud Leesikale seekord konkurente.

MN - Tempo (Roosaare/Lang/Sulg) Kes on Lang? Siin võin ka eksida.
VALE. Ega polnudki kedagi pakkuda. Sisetunne ütles enne võistlust, et veteranid võivad ka põhiklassis tegusid teha, kuid hoidsin end selles osas tagasi.

MM40 - Tiim 68 (Hiie/Lahtmäe)
ÕIGE. Ehkki Lauri liikumine polnud viimasel tunnil suurem asi (olime koos), saadi kokku üsna normaalne punktisumma. On olnud ka paremaid aegu.

NN40 - Kama 2 (Kink/Vask), Kollased sandaalid kohe kannul
VALE. Kollased sandaalid olid 4 punktiga üle. Triin on olnud pikalt vigastatud, aga kes neid asju teab.

MN40 - 2 wet shirts (Kaminskis/Liepina), ehkki Valters ütles, et Anita pole veel haigusest taastunud. Et lähevad matkama... Tugevad on ka Actins/Lapina ja Ilves/Ilves. Meie oleme kindlasti konkurentsis.
ÕIGE. Anita ütles peale võistlust, et selg ja liigesed-luud valutavad, enesetunne on kehv ja et nad ainult jalutasid rajal. Tulemust nähes pidin istuli kukkuma - kokku 126(!) punkti. Kuidas?
Selgus, et Valters oli terve tee kaaslannat nööriga järel vedanud, kusjuures Anita ütles, et ilma nöörita poleks ta suutnud sammugi teha. Nüüd võib igaüks ette kujutada, kuidas "autorehvi" järele vedades on võimalik läbida ca 64-65km ja koguda absoluutarvestuses 4.koha punktisumma.Valters on "Loom" ja seda suure algustähega.
Lynx-Lynx ehk Tõnu ja Elin Ilves on füüsiliselt alati tugevad olnud, kuid mõni üksik hiiglaslik viga on hea tulemuse hävitanud. Tuli nüüdki paar suurt viga, õnneks saavutati siiski III koht ja seda ainult 5-minutilise kaotusega meile. Elin jooksis hiljuti maratoni 3.24-ga (nagu ka Merike Vanjuk laupäeval Tartus), seega on nende tiimi tugevaim liige naine.
Lätlastel Actins-Lapinal seekord õnne polnud ja jäid napilt poodiumikohtadest ilma. Suurim viga tuli punktiga (49), mis ei asunud päris õiges kohas.

PERE - Klanova (Roose/Roose). Tuleb vihane võitlus Metsakulguriga (Alamaa/Alamaa)
VALE. Riivo Roose murdis enne rogaini käeluu ja seepärast Klanov PERE-klassi võistkonnana välja ei tulnud. Tenno ja Arvi Alamaa võitsid, ehkki punktisumma oleks võinud füüsiliste võimete järgi suurem olla.

MM55 - ISC (Kivikas/Tasa). Tugevad konkurendid seekord puuduvad
ÕIGE.

NN55 - Sulem (Sulg/Zahkna). Pole samuti konkurente
ÕIGE.

MN55 - Kapa LR (Laveikis/Grunde)
ÕIGE.

JJ18 - No Breaks (Olvet/Uusküla)
ÕIGE.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Re:
NN55, pole konkurente? Tegelt oli ikka päris napikas.

Anonüümne ütles ...

Sulemi alguse ja lõpu kohta tahaks küll kommentaari.

eduardp ütles ...

Hea tähelepanek tõesti :)