laupäev, 27. oktoober 2012

Suvekummid

Eilse päeva märksõna oli "suvekumm". Ootamatu lumi lõi nii mõnedki plaanid segi ja ka hooaja viimane tirimine ehk KOKU jooks jäi Tennoga tegemata. Oli täiesti lootusetu päev rehvivahetuseks.

Ei mäleta ammu sellist olukorda, kus auto oleks nõnda halvasti kuuletunud. Õhtune sõit Mustamäelt Keilasse (25km) võttis aega 1 tund ja terve autoga kojujõudmine oli tõeline saavutus.

Suurim küsimärk ja probleem tekkis kojusõidul Paldiski mnt Astangu tõusul. Ühtlasel väikesel kiirusel oleks mäest  kenasti üles saanud, kuid minu ees jäi üks rekka tõusu keskel seisma. Ja hakkas siis tasakesi alla libisema. Õnneks taga ühtegi autot polnud ja sain natuke taganedes teepervele. Sealt õnnestus kuidagiviisi liikuma saada ja tõusu ülaosas ka kahe seisva auto vahelt slaalomiga läbi sõita. Kuid seejärel jäin ka ise tee keskele seisma. Edasisaamine tundus lootusetu.

Asja lahendas pikk peenike Inger, kes oma pikas punases mantlis läks libedate saabastega libedale teele ja korralikus lumesajus lükkas auto tõusul liikuma. Sellest piisas, et 150m hiljem peatuda ja ta uuesti auto peale võtta.

Aga täna on paks lumi maas, 8 kraadi külma ja suusatajad Keila radadel treenimas. Eks näis, kauaks. 

4 kommentaari:

Timo ütles ...

Jäid läbi aegade pikimast KoKu jooksust ilma, kahju. Täna saime mina ja Lauri ka lõpuks selle ''experience'i'' kätte, mida oleme siiani tulemusteta otsinud. Rajaläbimine oli kerge, kuna lohad olid pidevalt ees ja eksimisvõimalus pea olematu.

eduardp ütles ...

Kahju muidugi, isegi väga, kuid eilne suvekummi-õhtu teisi valikuid teha ei lubanud. Sama seis ka Orvandi meeste ja Leppikutega.
Huvitav, kas ka teil olid lohad ees? :)
"Experience" oli siis mis - korralik haamer, üle 3 tunni KoKu...?

Anonüümne ütles ...

Eks toore naiseliku jõuga on ennegi mägesid liigutatud, aga Ingeri sedavõrd jõhker ekspluateerimine tuleb muidugi klubi koosolekul üles võtta. Ja mingid suverehvid ei takista ometi tõelisi mehi Kokutamast:)
Pikka liugu!
Gea

Timo ütles ...

Meil olid alguses kohati ees Assori jäljed, kes käis punkte maha panemas. ''Experience'' oli kerge haamer, lõpus jooksime väga rahulikult.