kolmapäev, 20. jaanuar 2016

Lauatennis ja GoPro

Korra nädalas olen üritanud mängida lauatennist, sest patt oleks head võimalust 30m kaugusel kodust mitte ära kasutada. Mängijate tase on selline, mis võimaldab ka areneda.

Eile olid reketil peal uhiuued kummid ehkki ostsin reketi alles aasta tagasi. Kummid tulid lahti ja olid (sh ka Rein Lindmäe) üllatuseks täiesti siledad, ilma igasuguse haakuvuseta. Huvitav, kuidas sain nendega üldse mängida...

Juhuslikult oli poeg kodus ja laenasin temalt uue GoPro HERO4 imepisikese kaamera. Proovisin filmida mängu Dimaga, kes on reitingus natuke üle 200. Kaamera ees ja vist tänu ka uutele kummidele õnnestus teda esimest korda trennis võita. Allpool mõned kaadrid võidumängust (YouTube-is).



Kahjuks ei õnnestunud terviserikke tõttu kaks nädalat tagasi Rahvapinksi turniiril käia. Eelmine turniir läks õnnetult, sest hoolimata sellest, et võitsin 9-st mängust 7, sain 110 osaleja seas 65.koha. Üks teine mees võitis 9-st 2 ja oli 63-s. Asi selles et kaotasin kaks mängu järjest, esimese võitluslikult 2:3, teise kuidagi hooletult ja vastast alahinnates 0:3. Seejärel oli võimalus võidelda vaid 65.koha eest. Reitingus kukkusin siiski vaid mõned kohad ja hetkel olen 420.

Uued kummid lausa kisuvad mängima ja segavad suusatamist.


Kommentaare ei ole: