neljapäev, 7. mai 2015

Midagi uut - käisin neljapäevakul

No nii, täna otsustasin siis lõpuks neljapäevakule minna. Ettevaatlikult, kuid hoolimata rahulikust jooksust oli liikumine vaevaline ja pulss kõrge. Ühesõnaga, sportliku vormi ja kehakaaluga tuleb edaspidi tõsiselt tegeleda.

Rebala neljapäevak Kallavere karjääris üllatas väga positiivselt - polnud teravaklibulist pinnast ega ebameeldivaid kõrge rohuga nõlvu. Samuti oli ilm suurepärane, vaated starti minnes ja lõpetades nauditavad. Tore oli üle pika aja jälle tuttavaid orienteerujaid näha.

Jooks läks kenasti, kuid lõpus läksin hooletuks. Suunda ei kontrollinud ja kohe tulid ka kaks ca 50 sekundilist viga. Hoolimata sellest oli tulemus ok, ehkki tänasel maastikul oleks ju võinud joosta minuti võrra kilomeetri kohta kiiremini. 

Rõõmu valmistas aga see, et sain töökaaslase Lauri esmakordselt rajale. Ta läbis edukalt M21C raja ja suure tõenäosusega jätkab metsaskäimist ka edaspidi. 

Laupäeval läheme Marjega Pannjärvele XT kevadrogainile sörkima-matkama. Hetkel oleme mõlemad vigastatud, seega pooletoobised.


Kommentaare ei ole: