pühapäev, 29. aprill 2012

Copy -> Paste. Lilli 3.päev

Kolmas päev möödus sarnaselt teisele. Enamus rajast kulges kenasti, lõpus tuli 2 suurt prohmakat.

Rajameister pakkus huvitavaid teevalikuid uuel kaardiosal, kus kõrgusjooned olid mõnusalt loetavad. Kas mets just nii valge oli nagu kaardil, oli küsitav, kuid läbitavus oli parem kui eelnevatel päevadel. Finišeerudes kattis keha ainult 25 kriimustust ja mõni suurem haav ka lisaks. Ei midagi hullu, juba paari päeva pärast on armid kadunud.

Põnev oli, orienteerumist sai täiega.Liikumiskiirus oli võrreldes tugevate lätlaste ja leedukaga natuke kehvem.


Midagi ka jooksust:

- Etapp 2-3 oli hea rajavaliku ülesanne. Erinevalt eilsest, kus suure vea tegin, valisin nüüd turvalise ümberjooksu. Viga ei teinud, kuid natuke kaotasin aega sellega, et ei keeranud resoluutselt kollasele ribale. Kiiremad läksid ehk otse, mul kaotust 1min.

- kõik läks üsna kenasti kuni 11KP-ni. Olin kolmas. Lõpp oli juba lähedal ja läksin natuke hooletuks. Etapil 11-12 lasin peale teeületust end häirida Andrus Rämmann'ist ja kaldusin paremale. Viga 3,5 minutit, kuid Andrus jäi sinna veel 5 minutiks.

-  Etapp 11-12. Hoidsin pingsalt suunda, kuid takistused tõmbasid kõrvale. Kaldusin natuke vasakule ja panin end paika valele poole mäge. Viga 2,5min.

- väljajooks finišisse ebaõnnestus täielikult. Kiirustades ei näinud vasakpoolset teevarianti ning koos Vilnis Velkerisega müttasime seal, kus poleks kuidagi pidanud olema. Usaldasime üksteist. Veel 1min juures.

Kogutulemus tuli küll vilets, kuid elamusi sai täiega. Loodetavasti on selleks hooajaks vead tehtud.


Tulemus (kokku)
SI (3.päev)

PS. Võistluskeskuses oli rohu peal väga palju puuke.


Kommentaare ei ole: