laupäev, 9. märts 2024

Muutuste aeg

No nii, üks pikk ajaperiood on läbi saamas, üle 10 aasta Eesti Energias. Struktuurimuudatus kõrgemal tasemel viis meie ringmajanduse ja maavarade arendusüksuse Enefit Poweri alla.  Olen viimasel aastal tõsisemalt tegelenud põlevkivituhale kasutusvõimaluste uurimise ja otsimisega, mis oleks osaliselt jätkunud ka Ida-Virumaa tööstuse juures, põhikohaga siiski Tallinnas. Ometi loobusin pakutust teatud tingimuste ebamäärasuse ja arenduseks puudulike ressursside tõttu. Pole uudis, et põlevkivitööstuse seis pole hetkel kõige roosilisem, ehkki alternatiivi ei leidu sellele lähiaastatel nagunii. 

Neli aastat tagasi tegin blogipostituse oma töökarjäärist läbi korruste, mis läks üldjoontes tõusvalt, jõudes 0-korruselt 7.-le. Viimast töökohta iseloomustab lisatud foto. EE-s on olnud väga vinge aeg, kohati üsna stressirohke, kuid samas väga arendava keskkonna, paljude erinevate teemade ja toredate kolleegidega. 

45 aastase tööstaaži sees olen põhiliselt tegelenud geoloogia ja planeerimisega, mis olid tihedalt põimunud GIS-iga. Ruumiandmete töötlus, analüüs ja tuhandete kaartide ning skeemide koostamine ja kujundamine on olnud nii töö kui hobi. Eks näis, mida põnevat tulevik toob, sellel kuul olen veel EE-s, ehkki suure osa ajast hoopis Vietnamis Mekongi Deltas rattaga sõitmas.

Kommentaare ei ole: