neljapäev, 5. mai 2016

Kirikla vol.2

Imeilus päikeseline õhtupoolik. Juba eemalt vaadates maaliline parkla-võistuskeskus. Huvitav rada. Täiesti normaalne mets rahulikuks kulgemiseks, Metsanurgast parema läbitavusega.

Kui Tallinna öistel olin Kirikla kaardi ja raja osas väga kriitiline, siis tänasest neljapäevakust sai vaid positiivseid emotsioone. Kiiret polnud, mistõttu ei teinud ka vigu. Arvasin, et võidan jälle vähemalt 5 minutiga (M55), kuid tühjagi, Andrus Rämman tegi 17 sekundiga ära.

Laupäeval tuleb siis võistlus - EMV lühirada Juudakunnus. 

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

No suht jooksukas trügimiselementidega oli. Aga mõned KP kohad nagu ööselgi - lidar on joone joonistanud ja KP sinna "lohku" või "orvandisse", kuigi kohapeal pidi reljeefi nägemiseks külili maha heitma;) Tegelt meeldis mulle Metsanurga rohkem ja ei ütleks, et seal läbitavus kehvem oli, pigem kajastas kaart seda seal isegi paremini.
RR

eduardp ütles ...

Oluline vist ka eelnev häälestus. Nägid ette ühte, kuid välja tuli hoopis teine, kas siis positiivsem või negatiivsem.
Kuid ma ei kujuta ette, kuidas on augustis võimalik Metsanurga kaardil neljapäevak teha - seekord oli rajameister andnud võimaluse tihnikutest mööda minna, kuid kui on vaja teha 15 rada ja osa neist pikad, siis...