laupäev, 7. veebruar 2015

Talvised vasikad Laagris

Tavaliselt ma treeningutest ja päevakutest ei kirjuta, kuid võimalus üle pika aja jälle kaardiga metsas olla on lihtsalt mõnus.

Teisel nädalavahetusel järjest osalesin "FullSpeedNoMistakes" treeningüritusel, mis toimib tänu SK100 klubile ja entusiastidele. Nagu Keilas, nii ka tänasel Laagri treeningul oli rajameistriks Andres Käver, uus tegija rajameistrite ja o-kaardistajate seas. Inimene, kes teeb raja vanale kaardile, on sunnitud sinna ka olulisemaid parandusi sisse viima. See aga eeldab oskust töötada OCADis.

Taaskohtumine Laagri võssiga polnud üllatav, samas sobis treeninguks kenasti. Andres pakkus rohkelt punkte, liblikaid ja kilomeetreid.

Stardist pandi hooga minema. Võit FSNM-il on vist prestiižne, seetõttu pole alati tähtis, et kõik punktilindid saavad puudutatud. Kõigi silme all jätsid ees tormavad Ats ja Marek esimese punkti võtmata. Koos Kirtiga jooksime 4. punktini, mina seda ei näinud, 5m jäi puudu. Teel 6.-sse nägin, kuidas Tomi-Andre kõvasti mööda pani, sama tegi ka KP15-ga (kuid punktid said võetud). Koos Annikaga tegime viga 7.-ga ja ei leidnud kohe üles KP8-t. Peale 10KP-d jooksis Annikal juhe kokku ja ta kaotas end tükiks ajaks maastikule ära. Etapid 10-15 jooksin koos Andresega, ta liikus kenasti. Peale esimest liblikat liitusin Dani ja Kirtiga, lahku läksime teises liblikas. Sealtpeale kuni lõpuni jätkasin üksinda (21->F). Tundus, et KP24 oli puudu või asus vales kohas.

Aeg tuli 1:28:23, läbitud vahemaad ei tea, kuid ca 11-12km võis olla küll.

Hea treening, tänud tegijatele. Osalustasu unustasin maksta, järgmine kord siis topelt.


Kommentaare ei ole: